07-05-2015, 08:36 PM
برای آماده سازی: منابع زیاد هست و فقط باید اونی رو پیدا کنید که مناسب هست واستون. اگر در سطح 5 هستید به نظرم کتابهای Colines خیلی میتونه در ابتدا شما رو راهنمایی کنه. تقریباً تمامی نکات عمومی ای که در کلاس ها گفته میشه اینجا پوشش داده شده. برای سطوح بالاتر (بالاتر از 6 یا 6.5) کتابهای Delta مناسبند. کلیه منابعی که معرفی شد برای هر 4 مهارت کتابهای جداگانه ای دارند (غیر از دلتا که Speaking و Listening یکجا هست). کتابهای Grammar for IELTS، Vocabulary for IELTS را نیز تهیه کنید. در مراحل بالاتر می تونید از Vocbulary for IELTS Advanced و همچنین Cambridge Official Guide (البته نمیدونم نسخه چاپی این کتاب موجود هست یا نه) که منبع بسیار مناسبی برای یادگیری و تست هست رو تهیه کنید.
تستهای جامع: در این مورد میشه گفت که تا حدودی آزمون ها اخیر از لحاظ نوع برگزاری با آزمون های قبلی متفاوت است و Listening و Reading های نسبتاً طولانی تره داره. همچنین مباحثی که پیش از این به صورت تکنیکی به راحتی قابل پیشبردن بود، الان در حال بهبوده و جنبه مفهوم در حال معرفی شدن است. برای این منظور به نظرم کتابهای Cambridge IELTS 6-9 را تهیه کنید (اگر 10 هم داشتند اونم بگیرید). همچنین IELTS Trainter و IELTS Practice Tests Plus 3. اگر وقت داشتید IELTS Test Builder 2 را هم امتحان کنید. توجه کنید که این منابع پیشنهادی منه و منابع بسیاری موجودند که مناسبند.
(07-05-2015, 07:36 PM)'idin_shafei_nia' نوشته: سلام دوستان،
الان موقع نمایشگاه کتاب هستش و من یه لیستی تهیه کردم برای خودم اگه امکان داره شما هم بهش یه نگاهی بندازید و ببینید مناسب هست که برم تهیهشون کنم از نمایشگاه کتاب؟ یا اضافیه و زیادی دور خودمو شلوغ نکنم با منابع زیاد؟
البته این هم بگم که نمره ۶.۵-۷ نیاز دارم و هم اکنون هم دارم کلاس زبان سفیر میرم و سطحم pre5 هستش و دارم فشرده هم خودم توی خونه میخونم و تصمیم دارم آذر ماه امتحان آیلتس بدم.
improve your skills - macmillan, all skills ... 4.5 - 6 & 6-7.5
cambridge 1 ~ 9
barron's ielts
check your english vocabulary
common mistake intermediate & advance
testbuilder 1&2
ielts practice tests plus 1~3
ielts kaplan
101 hints for academic module
کتاب های اسپیکینگ و رایتینگ معمارزاده و اسپیکینگ برهانی
هر کدوم که اضافی هست لطف کنید بگید و اینکه اگر چیزی کم و کسر هستش و مد نظر دارید لطف کنید بگید که اضافه کنم به این لیست که تهیه کنم حتما.
منتظر نظرات و پیشنهاداتون هستم.
با تشکر و احترام فراوان
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers