09-03-2012, 04:08 PM
(09-03-2012, 03:49 PM)amin_mb نوشته: مطمئنا می دونی، بعضی از این لپ تاپ فروش ها و تعمیرگاهی ها چه کارهایی که نمی کنند!دقیقا، شرایطی را که من ذکر کردم مربوط به زمانی است که شما در یک اقتصاد باز، شفاف و روشن داری دنبال کالایی میگردی...
حتی من تو نمایندگی های معتبر هم دیدم، که باتری دست دوم تمیز، یا تقلبی چینی را بسته بندی می کردند، و از شما قیمت باتری اصل می گیرند!
...
در مورد، اصل بودن یا نبودن باتری، لپ تاب های سونی (چون خودم دارم فقط در این مورد میتونم نظر قطعی بدم) یک فایل چند کیلوبایتی دارند (که از سایت سونی هم قابل دریافته) وقتی شما اون رو روی سیستمت نصب می کنی به محض اینکه با باتری، لپ تاب رو روشن کنی، اصل بودن باتری رو مشخص می کنه...
بعد در مورد تشت آب و ... من نه طرفدار شرکت زیگوراتم نه لپ تاب های Dell! ولی فکر نمیکنم اینقدر هم خر تو خر باشه که وقتی شرکتی نمایندگی رسمی فروش شرکت دیگری رو داشته باشه این بلا رو بخواد سر ملت بیاره!
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.