13-02-2016, 06:42 PM
(13-02-2016, 03:52 PM)سایه 1 نوشته: سلام.خسته نباشید.من تازه ارشدم رو تموم کردم.رشته مدیریت مالی از دانشگاه الزهرا.33 سال دارم.خیلی نگرانم.یعنی میتونم واسه دکتری خارج از کشور اقدام کنم؟ با توجه به اینکه هنوز مدرک زبان ندارم.بین پیش دانشگاهی تا لیسانس گپ داشتم و همینطور بین لیسانس تا فوق! خیلی ناراحت و نگرانم.یادم رفت بگم که واسه آمریکا میخوام اقدام کنم.ممنون میشم پاسخگو باشید.
سلام
33 سالگی زمانی هست که خیلی ها در غرب (بعد از گذروندن دوره ای کار professional در صنعت) تازه دوباره در مسیر ادامه تحصیل قرار میگیرند...
بنابراین از این باب هیچ جای نگرانی وجود نداره...
مسئله اینجاست که اگر در این سال ها به کل از درس و تحقیق به دور بودید شاید مشکل باشه admission committee یا استاد رو در مورد qualified بودن خودتون متقاعد کنید... خصوصا اینکه رقبای کمی هم در این راه نخواهید داشت...
اگر در این gap کار مرتبط با رشتتون رو پی گرفته باشید و اصطلاحا یک experienced expert باشید، نه تنها شانس بیشتری دارید بلکه اگر دنبال position در کشورهای اروپایی باشید، به مراتب شانس بالاتر هم خواهید داشت... چرا که phd در اروپا عمدتا بر پایه پروژه های صنعتی هست و کسانی که تجربه کار حرفه ای دارند معمولا مرجح تر هستند...
براتون آرزوی موفقیت دارم