05-08-2017, 06:12 PM
(05-08-2017, 05:10 AM)مهمان نوشته: عرض سلام
من قصد دارم سال آینده برای ارشد finance تو یه دانشگاه معتبر و حتی المقدور با هزینه پایین یا رایگان اپلای کنم .(برای ترم زمستان سال بعد) کارشناسی مدیریت مالی از دانشگاه رازی کرمانشاه با معدل 17.15 . مدرک زبان ندارم ولی می تونم بگیرم. اگه ممکنه راهنمایی کنید که کجا ها شانس دارم و کجا رو شما توصیه می کنید. همچنین این که چه توصیه های کلی دارید که راحت تر بتونم پذیرش بگیرم. و این که توصیه می کنیدبه جز انگلیسی در زبان دیگری هم مدرک داشته باشم؟
سپاس فراوا
سلام
منظور از حدالمقدور تا چه حدی هست؟!
اگر هزینه مشکل دارید که من ایتالیا و ترکیه و در نهایت المان رو توصیه میکنم. البته المان رو قطعا باید 8640 یورو هر سال داشته باشید حتی اگر کار پیدا کنید این رو در نظر بگیرید و برا رشته ی فایننس هم که شهریه ها یه لول بالاتر هست.
زبان دیگر مهم نیست یاد بگیرید انرژیتون رو هدر ندید ولی برا دانشگاههای کانادا امریکا ترکیه و بعضی کشورهای اروپایی GRE یا GMAT لازم دارید.
اگر نمیخواید GRE بدید به نظرم ایتالیا گزینه مناسبیه برا شما. با احتساب بورس استانی نهایت فوقش 4000 یورو در سال میدید!
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.