16-10-2018, 12:07 AM
(15-10-2018, 09:55 PM)iLimai نوشته: خیر. من فارغ التحصیل کارشناسی هستم. البته با استادی از اساتید سابقم در دانشگاه شریف لینک شدم و دارم روی موضوعات پژوهشی بیشتری کار میکنم. از راهنماییتون بسیار بسیار سپاسگزارم. حتما همه ی اطلاعات پیشنهادیتون رو مطالعه میکنم.
اگر به کمک هزینه ی تحصیلی نیاز دارید، برای دکتری مستقیم آمریکا، ارشد ترکیه و اروپا اقدام کنید (از کمک هزینه های کم تا کامل وجود دارد).
موضوع مهم این هستش که این مقالات با مدرک کارشناسی بسیار عالی هستش و به نظر من حتی برای کانادا نیز مکاتبه داشته باشید.
میزان بودجه مورد نیاز برای قسمت هایی از اروپا (آلمان سالی 8700 یورو، ایتالیا 5000 یورو برای سال اول بعدش بورس استانی میتونید دریافت کنید، نروژ هم هزینه ی زندگی هستش، سوئد سالی تقریبا 140000 هزار کرون تقریبا میشه سالی 14 هزار دلار فقط شهریه دانشگاه هستش و حدودا 108000 کرون هزینه ی زندگی)
اما باز هم تاکید میکنم که با این مقالات میتوانید به راحتی (استادی را پیدا کنید که مسیر پژوهشی شما با ایشان یکسان باشد یا نزدیک باشد) پذیرش با کمک هزینه کامل دریافت کنید هرچند برای ارشد کمک هزینه ها در مقایسه با دکتری زیاد نیست.
هزینه های اعلام شده هم فقط برای اطلاع بود، اطلاعات بسیار خوبی در فروم وجود دارد، با مطالعه این اطلاعات و اقدام همزمان ان شا الله پذیرش بسیار خوبی خواهید داشت.
حتما به ددلاین اپلای دانشگاه ها توجه داشته باشید.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید