10-08-2013, 09:41 AM
(آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2013, 09:42 AM توسط ForeverBlue.)
(09-08-2013, 12:24 AM)'M2020' نوشته:سلام ، من ارشد نرم افزار هستم. لیسانسم دانشگاه آزاد شیراز با معدل 16/56 و ارشدم دانشگاه آزاد قزوین معدل15/23.مدرک ielts با نمره ی 6/5. و یک الی دو مقاله ی ژورنال هم میتونم اماده کنم. میخواستم بدونم چقدر شانس پذیرش در مقطع Ph.d تو یه دانشگاهی مثه اتریش یا المان رو دارم. ضمنا منظورم از پذیرش ، پذیرش بدون فانداست. خیلی ممنون میشم اگه زودتری راهنمایی بفرمایین
سلام دوست عزیز
معدل شما نسبتا مناسب (کمی بهتر از لب مرز) است. اگر آیلتس شما 7 میبود که خیلی خیلی بهتر بود ولی همین نمره هم برای بسیاری از دانشگاه های اروپا کافی است.
مقاله ژورنال آماده کردن کار بسیار سختی است و زمانبر. چقدر در این زمینه اطمینان دارید؟
از آنجایی که فاند نمیخواهید، پذیرش گرفتن در یک دانشگاه معمولی و نه چندان معروف چندان دور از دسترس نیست. البته من پیشنهاد میکنم به جز این دو کشور، ایتالیا و اسپانیا را هم بررسی کنید.
معدل شما نسبتا مناسب (کمی بهتر از لب مرز) است. اگر آیلتس شما 7 میبود که خیلی خیلی بهتر بود ولی همین نمره هم برای بسیاری از دانشگاه های اروپا کافی است.
مقاله ژورنال آماده کردن کار بسیار سختی است و زمانبر. چقدر در این زمینه اطمینان دارید؟
از آنجایی که فاند نمیخواهید، پذیرش گرفتن در یک دانشگاه معمولی و نه چندان معروف چندان دور از دسترس نیست. البته من پیشنهاد میکنم به جز این دو کشور، ایتالیا و اسپانیا را هم بررسی کنید.
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ