(13-04-2014, 06:59 PM)'بریتا' نوشته: سلام من ارشد حقوق خصوصی ا آزاد تبریز دارم با معدل 16 و ارشد تجارت بین الملل با معدل 19 در حال نوشتن پایان نامه هستم مدرک زبان هم فعلا ندارم برا دکترا کجا میتونم بورس بگیرم تا تحصیلات رایگان داشته باشم
سلام.به این سایت خوش اومدین و امیدوارم بتونید خوب استفاده کنید.راستش با توجه به سوالتون مشخص هست که خیلی با روند کار آشنا نیستین؛ بنابراین توصیه می کنم اول از جزوه پذیرش سایت مطالب مربوط رو بخونید تا خیلی از سوالاتون پاسخ داده بشه و بعدش در تاپیکهای مرتبط میتونید سوالتتون رو بپرسید. ببینید اولا شما خیلی کلی گویی کردین و اینطوری نمیشه نظر داد برای پذیرشتون. باید اطلاعات بیشتری مثل معدل و دانشگاه لیسانس (که معدلش بعضا کمی بیشتر از ارشد اهمیت داره)، مقاله و و رشته مورد نظر برای دکترا (2 ارشد دارید) بدین؛ ضمنا بدون نمره زبان به خصوص برای آمریکا که باید حتما gre هم داشته باشید نمیشه نظر داد. البته حدودا هم باید بگید هدفتون کجاهاست. در کل معدل دومتون عالی هست ولی به عوامل دیگه ای مثل توصیه نامه و نمره زبان و SOP شمام بستگی داره.همچنین برای دکترا باید استاد پیدا کنید و این تقریبا برای همه کشورها صادق هست.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم