28-05-2015, 10:58 PM
(28-05-2015, 06:38 PM)'allahyari' نوشته: ممنونم از راهنماییتون.چون قبل از اقدام برای ارشد فیزیک قصد اقدام برای ارشد مدیریت رو داشتم اما به دلایلی نشد ،با شرایط حال حاضر که با توجه به معدل ارشدم به نظر بهتر باشه برای مستر دوم اقدام کنم تغییر رشته به مدیریت رو پرسیدم.پس نظر شما اینه که برای مستر دوم تو رشته خودم اقدام کنم و بعد برای دکتری.فقط من متوجه نشدم منظورتون از اینکه توصیه نمیکنید چی هست اقدام برای دکتری با شرایط فعلیم یا چیز دیگه ای؟متشکرم.
ببینید به نظرم من مهمترین مسأله در زمان فعلی برای شما تصمیم گیری هست. و این تصمیم گیری شامل مسائلی میشه که شما باید در مرحله اول بهشون پاسخ بدید که بتونید برنامه ریزی داشته باشید، مثل،
1- آیا توانایی پرداخت هزینه زندگی در یک کشور اروپایی مثل آلمان، نروژ و فنلاند رو دارم!؟
2- هدف من از ادامه تحصیل چیه؟ به رشته ام علاقه دارم؟ یا میخام ابزاری باشه که برم جایی زندگی کنم!؟
3- کدام کشورها به روحیات من سازگارتره؟
4- چه آینده شغلی ای خواهم داشت؟
.
.
.
2- هدف من از ادامه تحصیل چیه؟ به رشته ام علاقه دارم؟ یا میخام ابزاری باشه که برم جایی زندگی کنم!؟
3- کدام کشورها به روحیات من سازگارتره؟
4- چه آینده شغلی ای خواهم داشت؟
.
.
.
این سوالات تنها نمونه هستند و فضا رو برای فکر کردن و تصمیم گیری برای شما باز میکند. منظور من از پست قبلی این بود که شما باید ببینید حاضرید برید به کشوری مثل برزیل و در اون فرهنگ و اجتماع به ادامه تحصیل بپردازید!؟ توجه کنید که پذیرش از یک دانشگاه از یک سمت و برآروده کردن انتظارات دانشکده و سوپروایز از سمت دیگر مسائلی هست که باید در نظر بگیرید. مطمئناً تحصیل در این شرایط آسان نخواهد بود اگر علاقه نداشته باشید. اکثر دوستانی که کمک هزینه و بورسیه دریافت میکنند موظفن وظایف خودشون رو که شامل ساعتهای بسیار زیادی مطالعه کردن هست رو انجام بدن. شرایطی رو تصور کنید که به رشتتون علاقه نداشته باشید. یا محیط زندگی و فرهنگ غالب برای شما نامناسب باشه.
موفق باشید
موفق باشید
.Success is a state of mind. If you want success, start thinking of yourself as a success
Dr. Joyce Brothers