07-11-2013, 01:34 PM
(07-11-2013, 12:14 PM)'ann' نوشته: سلام دوست گرامی براساس اطلاعاتی که دوستان دادن و خودم هم سرچ کردم من مینیم دانشگاه ها رو ندارم برای دکتری برق الکترونیک باید 6.5 داشته باشی در حال حاضر من نمی تونم پذیرش بگیرم چه برسه به فاند دنبال کسی هستم راه و چاه رو به من نشون بده چی کار کنم میشه با یک دوره زبان خوندن توی موسسات خود دانشگاهها اوکی کرد و شروع کرد به دکتری خوندن اخه همه که با نمره بالا ایلتس نمیرن!! این برآورد هزینه رو از سایت دانشگاهها چگونه می تونم استخراج کنم
دوست عزیز بعضی از دانشگاهها پذیرش مشروط میدن که میتونید برید و اونجا با شرکت در کلاسها با هزینه های مختلف دوره رو بگذرونید
در ضمن نداشتن مینیمم دلیلی بر عدم پذیرش نیست
دوستی داشتم با نمره تافل کمتر از مینیمم هم پذیرش گرفت ولی خوب رزومش توپ بود...
شما بهتره ازدانشگاههای مربوطه سوال کنید که بهترین جواب ها رو میتونید اونجا دریافت کنید از graduate coordinator هر دانشگاه بپرسید (اونایی که مدنظردارید تا توضیح بذن براتون)
در ضمن نداشتن مینیمم دلیلی بر عدم پذیرش نیست
دوستی داشتم با نمره تافل کمتر از مینیمم هم پذیرش گرفت ولی خوب رزومش توپ بود...
شما بهتره ازدانشگاههای مربوطه سوال کنید که بهترین جواب ها رو میتونید اونجا دریافت کنید از graduate coordinator هر دانشگاه بپرسید (اونایی که مدنظردارید تا توضیح بذن براتون)
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.