11-07-2012, 06:49 PM
(09-07-2012, 12:59 AM)samanpourshaban نوشته: با سلام به همه دوستانپیشنهاد میکنم حتما ا آقای مالکی در جریان بذارین
من براي ارشد MBA اقدام كردم تو برلين. يكشنبه 8 جولاي مصاحبه داشتم. همه مدارك رو هم كامل دادم به افسر. مشكل خاصي نبود تا اينكه رسيد به مدرك تحصيلي آخرم كه رتنه كنكور ارشد ايرانم بود. آخه من يه ارشد مهندسي هم دارم از دانشگاه اميركبير. اينو كه ديد گفت چرا ارشدتو نخوندي كه رتبشو آوردي! منم گفتم چرا خوندم تموم كردم. گفت پس مدركش كجاست!؟ منم گفتم چون واسه ارشد تو آلمان اقدام كردم نميدونستم نيازه اونم بيارم... خلاصه گفت فردام نميشه بياري و ... اومدم بيرون..آخرش گفت ايشالا مشكلي پيش نمياد!! قابل توجه اينكه مدرك ارشدم موقته و قابل ترجمه نيست!
خلاصه اگه كسي از دوستان اينجا در اين بار اطلاعات داره ممنون ميشم منو از نگراني در بياره كه آيا با اين وضع ويزاي من رد ميشه؟ آيا لازمه يا ميشه من قبل اتمام 2 ماه تا ويزا بياد از جايي پيگير شم اگه بشه بالاخره يه مدركي بدست سفارت برسونم و ....
با تشكر
چون مشکلتون خاصه ، فک کنم ایشون واردتر باشن
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرمآورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام میدهد که شما میگفتید غیرممکن است."