17-08-2014, 01:08 PM
(08-08-2014, 03:08 PM)'pira' نوشته: سلام دوستان
من ترم آخر کارشناسی آموزش زبان انگلیسی هستم و قصد تغییر رشته به مدیریت ساخت در ارشد رو دارم . کلا بخاطر فاند راحت تر و موقعیت های شغلی بیشتری که برای رشته های فنی مهندسی هست. می خواستم بدونم با فرض اینکه در یک دانشگاه خوب با معدل بالا ارشدم رو بگیرم با یک مقاله و ۲ سال سابقه کار مربوط میتونم موفق به گرفتن پذیرش با فاند و یا بورس واسه Phd باشم؟ از نظر زبان هم مشکلی نیست می تونم نمره بالایی بگیرم.
و یا اینکه به نظرتون بهتره با توجه به اینکه مدرک کاردانی دارم و میتونم تو ۲ سال مدرک کارشناسی نا پیوسته عمران بگیرم این کار رو بکنم و بعد برای مستر عمران اقدام کنم
فاند و یا بورس برای من حیاتی هست با هزینه خودم نمی تونم برم
ممنون از کمکتون
سلام
به نظر من توی ایران کنکور ارشد مدیریت پروژه و ساخت بدید و یه دانشگاه خوب قبول بشید... اگه بتونید این کار رو انجام بدید و ارشد رو اینطوری بگیرید برای دکترا شانس خوبی دارید... اما قبول شدنِ ارشدتون خیلی سخته... فک کنم فقط دانشگاه تهران و بهشتی دارن این رشته رو.... کلا ارشد خوندن با مقاله و پروپوزال مناسب بهتره تا لیسانس بخونید بخاید برای ارشد فاند بگیرید... اگرچه لیسانس زبان ممکنه یه مقدار براتون دردسر بشه...
موفق باشید
به نظر من توی ایران کنکور ارشد مدیریت پروژه و ساخت بدید و یه دانشگاه خوب قبول بشید... اگه بتونید این کار رو انجام بدید و ارشد رو اینطوری بگیرید برای دکترا شانس خوبی دارید... اما قبول شدنِ ارشدتون خیلی سخته... فک کنم فقط دانشگاه تهران و بهشتی دارن این رشته رو.... کلا ارشد خوندن با مقاله و پروپوزال مناسب بهتره تا لیسانس بخونید بخاید برای ارشد فاند بگیرید... اگرچه لیسانس زبان ممکنه یه مقدار براتون دردسر بشه...
موفق باشید
راه های آمدن یادم نماند لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز
گوش را بگذار آنگه گوشدار هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز در بهاری تو ندیدستی تموز