31-08-2015, 11:45 PM
(31-08-2015, 11:27 PM)simins نوشته: سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی پیوسته دانشگاه کردستان دررشته مهندسی معماری هستم بامعدل18.21و3سال سابقه کار و ایلتس7.5ومیخوام برای مستر اپلای کنم البته بافاند بفرض اینکه نتونم بدونم فاندبرم وکلی هم مدرک کامپیوترو کلی حکم قهرمانیو مقام ورزشی دارم و2تا مقاله همکاری داشتم وی مقاله هم دردست اقدامه ک مال خودمه بنظرتون شانسی دارم یانه بازهم میگم بدون فاند نمیتونم برم باتوجه به اینکه فاند برای دوره مستر خیلی کمه ایا شانسی دارم یانه؟؟!
ببینید شما اگر از کانادا برای مستر پذیرش بگیرید فاند هم میگیرید معمولا. آمریکا هم میشه مستر هم دکترا اقدام کنید که مستر آمریکا فاند خیلی محدوده ولی دکترا اوضاعش بد نیست. ناامید نباشید شما هم به اندازه بقیه شانس دارید. با اساتید مکاتبه کنید.(مرتبط با مقالاتتون)
تو رشته شما داشتن portfolioهم مهمه درسته؟ سایت دانشگاه ها رو چک کنید ببینید برای اپلای چی میخوان ازتون. اگر نمونه کار بخوان باید اون رو هم آماده کنید. معدل زبانتون خوبه پس شانس دارید.
رزومه و SOP بنویسید. کسی نمیتونه بگه چقدر شانس دارید چون اپلای اونقدرا قابل پیش بینی نیست ولی ناامید نباشید.