18-04-2014, 10:05 AM
(18-04-2014, 09:55 AM)'butterfly' نوشته: سلام،
یه چند روزی هست که من در مشاهده سایت مشکل دارم. بدون استفاده از فیلطر شکن نمی تونم سایت ببینم. اگر از فیلطر شکن استفاده نکنم یا خیلی طول میکشه تا سایت ببینم گاهی هم خوب لود نمیشه گاهی هم اصلا لود نمیشه ولی به محض اینکه فیلطر شکن اجرا می کنم مشکل حل میشه.
در این جور موارد دوستانی که در ایران هستند باید کمک کنند و بگن که آیا اونها هم مشکلات مشابهی دارند یا خیر. همچنین اگر پیام خاصی مربوط به فیلــتر بودن سایت میگیرید، لطفا بگید تا من بتونم پیگیری کنم.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.