18-03-2012, 02:47 PM
(18-03-2012, 01:47 AM)Babak نوشته: من این تجربه رو داشتم. معمولا TA هایی که کلاس حل تمرین دارند باید خودشون رو برای همه جور سوالات دانشجویان آماده کنند. علاوه بر کلاسهای حل تمرین شما معمولا باید یکی دو ساعت در هفته هم به دانشجویان Office hour بدید. Office hour یعنی این که شما میگید مثلا روز ۵ شنبه ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ صبح در محل خاصی هستید و دانشجویان در اون ساعات میتونند مراجعه کنند و سوالاتشون رو به صورت شخصی بپرسند. تجربه من این بود که در این office hourها همیشه عدهای از دانشجویان بودند که مراجعه میکردند و سوال داشتند و طبیعتا جالب نیست که شما نتونید سوالات معمول مربوط به درس رو جواب بدید.سلام آقا بابک
معمولا با مرور درسهای گذشته راه خواهید افتاد و میتونید سوالات رو جواب بدید، اما از اونجا که گاهی سیلابس درسهایی که ما در ایران گذروندیم ممکنه کمی متفاوت باشه، غیر از مرور درس، من سر تمام کلاسهای استاد هم میرفتم تا هم در جریان درس باشم و هم برام مروری بشه و هم این که اگر مطلبی هست که قبلا باهاش برخورد نکردم، در زمان بین کلاس اصلی و کلاس حل تمرین بتونم نگاه کنم.
یعنی اونجا هم میشه اینکارو کرد؟! پس خوبه بازم من که به شخصه اگر با استادی همراه باشم دیگه مشکل جواب دادن هام بالای 95% حل میشه ولی خود زبان حالا زوده حرفشو بزنم.البته لازمه کتاب مرجع اون درس رو با همه تمرینهاش حل کرده باشیبم قبلا،نه؟مثلن مدار الکتریکی باید کتاب هیت و دسور رو حل کرده باشیم دیگه؟!! یا کنترل خطی اوگاتا؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم