08-05-2013, 07:39 PM
(05-05-2013, 09:23 PM)'MaMi' نوشته:1- بله، فردی که توصیه نامه برای شما مینویسه، لزوما نباید هیئت علمی دانشگاه باشد، ولی ترجیح بر این است که از اساتید توصیه نامه بگیرید.
2، 3 و 4- دوست من، بیشتر از نام دانشگاه محل تدریس استاد، بنظرم کیفیت توصیه نامه ای است که این استاد برای شما خواهد نوشت، مهم تر خواهد بود. "توصیه نامه از استاد خوب بسیار بسیار بهتر از توصیه نامه معمولی از استاد عالی است". شما میتونید چند توصیه نامه کاغذی بگیرید، اگر دانشگاه مقصد، توصیه نامه های کاغذی رو قبول داشت، همین ها رو میتونید در پاکت مهر و امضا شده ارسال کنید ولی اگر دانشگاه مقصد فقط توصیه نامه الکترونیک رو قبول داشت، راهی جز درخواست مجدد از استاد برای پر کردن، توصیه نامه آنلاین نخواهید داشت
ممنون از پاسخ تون .دو پرسش دیگه هم برام مطرح شد:
درمورد همین استادم که هیئت علمی نیست در صورتیکه نیاز به توصیه نامه آنلاین باشه باتوجه به اینکه ایمیل دانشگاه رو داره مشکلی از جهت استاد نبودنش نیست،درسته؟
و اینکه درتوصیه نامه کاغذی که از ایشون میگیرم باید در کنار مهر وامضا بنویسن استاد من بوده اند؟چون از مهرشون که مشخص نیست البته از متن توصیه نامه معلوم میشه ولی آیا دیگه نیازنیست اثبات بشه؟
درمورد همین استادم که هیئت علمی نیست در صورتیکه نیاز به توصیه نامه آنلاین باشه باتوجه به اینکه ایمیل دانشگاه رو داره مشکلی از جهت استاد نبودنش نیست،درسته؟
و اینکه درتوصیه نامه کاغذی که از ایشون میگیرم باید در کنار مهر وامضا بنویسن استاد من بوده اند؟چون از مهرشون که مشخص نیست البته از متن توصیه نامه معلوم میشه ولی آیا دیگه نیازنیست اثبات بشه؟
من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان