20-09-2014, 08:31 AM
وقتی خودشون اشاره کردن که با اسکایپ باشه بهتره شما هم همون اسکایپ رو نصب کنید و اطلاعاتش رو به ایشون بدین. احتمالا به این خاطر که ارزون تر هست این روش رو انتخاب کردن و قصد دارن که قدری در مورد موضوعاتی که کار کردین و زمینه هایی که میتونید همکاری کنید باهاتون صحبت کنند. به نظرم وقتی استادی از شما می خواد که باهاتون صحبت کنه فرضش بر این هست که اگر اطلاعاتی که قبلا در رزومه بهشون دادین درست باشه و ازشون اطلاع داشته باشین شما رو برداره و در نتیجه استرس خاصی نداره و کافیه با کلیت کاری که در مقاله هاتون انجام دادین آشنایی داشته باشین و همین طور زمینه های پژوهشی اون استاد رو هم نگاه کنید و یک مقدار در موردشون تحقیق کنید که با کلیت کار ایشون آشنایی داشته باشین. احتمال اون وجود داره که در مورد میزان آشنایی شما با اونها سوال کنید که در این صورت می تونید یک توضیحات کلی بدین. اگر پیشنهاد دادن که در مورد موضوع خاصی کار کنید و به زمینه شما نزدیک بود قبول کنید بعدا میشه یک تغییراتی درش داد. یک مقدار از چیزهایی رو که می خواین در مورد پروژه ها یا مقاله هاتون می خواین توضیح بدین رو می تونید نت برداری کنید و موقع مصاحبه از روی اونها نگاه کنید که کارتون راحت تر باشه.
(20-09-2014, 08:20 AM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
دوستان یکی از اساتید در جواب ایمیل من (بعد از ارسال مدارک )نوشتند:
I was wondering if you’d be available to chat on skype sometime next week.
Please let me know when is a good time.
من هنوز مصاحبه نکرده کلی استرس دارم.سوالی که برام پیش آمد اینه که این مصاحبه واقعا به صورت چت خواهد بود؟یا ممکنه به تلفنی هم ختم بشه؟
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -