02-02-2016, 01:40 AM
دروووووووووووود بسیار بر دوستان عزیز
من یه سوال مهم داشتم که جوابش میتونه خیلی به من کمک کنه
من برای یه دانشگاهیی اپلای کردم، بعد از 2-3 هفته که از اپلای کردن من گذشت، استادش بهم ایمیل زد و در اون از من سوالات زیادی پرسید مثل:
کدوم زبان برنامه نویسی رو بلدی
میتونی بقیه زبانها مثل c و java و ....رو هم یاد بگیری
مهارتهای الکترونیکیت چقدره
مایلی روی پروژه فلان کار کنی
با چه دستگاهههایی کار کردی؟
چرا میخوایی بیای امریکا
چرا نمراتتت در چندین درس تخصصی پاییینه در حالی که استادات ازت خیلی تعریف کرده بودن توی ریکمدیشن!!
یه ریسرچ پروپوزال یک صفحه ای برام روی یه مشکل در فلان زمینه بنویس
مهارتتهای راننندگیتت چقدره...
و
یک مقدار هم در مورد سنترش و اینکه کارشون چطوریه برام توضیح داد.
من جواب سوالاتش رو براشون نوشتم و بهشون گفتم که دارم روی پروپوزال کار میکنم و هر چه سریعتر براشون میفرستم. به این ایمیل من اصلا جوابی ندادن ولی به محض فرستادن ریسرچ پروپوزال بهم ایمیل زد که کاری که توی این پروپوزال انجام داده بودی خیلی خوب بوده و من میخوام سه شنبه باهات صحبت کنم.
حالا سوال من اینکه با توجه به اینکه قبلن با ایمیل از من سوالای زیادی پرسیده ، به نظرتون این تماس تلفنی میتونه یه جور مصاحبه تلقی بشه...مگه سوالی هم مونده که بپرسه!!
آیا لازمه اگر متوجه شدم که نظرش روی من اوکیه، در مورد فاند باهاش صحبت کنم؟؟
سپاس
من یه سوال مهم داشتم که جوابش میتونه خیلی به من کمک کنه
من برای یه دانشگاهیی اپلای کردم، بعد از 2-3 هفته که از اپلای کردن من گذشت، استادش بهم ایمیل زد و در اون از من سوالات زیادی پرسید مثل:
کدوم زبان برنامه نویسی رو بلدی
میتونی بقیه زبانها مثل c و java و ....رو هم یاد بگیری
مهارتهای الکترونیکیت چقدره
مایلی روی پروژه فلان کار کنی
با چه دستگاهههایی کار کردی؟
چرا میخوایی بیای امریکا
چرا نمراتتت در چندین درس تخصصی پاییینه در حالی که استادات ازت خیلی تعریف کرده بودن توی ریکمدیشن!!
یه ریسرچ پروپوزال یک صفحه ای برام روی یه مشکل در فلان زمینه بنویس
مهارتتهای راننندگیتت چقدره...
و
یک مقدار هم در مورد سنترش و اینکه کارشون چطوریه برام توضیح داد.
من جواب سوالاتش رو براشون نوشتم و بهشون گفتم که دارم روی پروپوزال کار میکنم و هر چه سریعتر براشون میفرستم. به این ایمیل من اصلا جوابی ندادن ولی به محض فرستادن ریسرچ پروپوزال بهم ایمیل زد که کاری که توی این پروپوزال انجام داده بودی خیلی خوب بوده و من میخوام سه شنبه باهات صحبت کنم.
حالا سوال من اینکه با توجه به اینکه قبلن با ایمیل از من سوالای زیادی پرسیده ، به نظرتون این تماس تلفنی میتونه یه جور مصاحبه تلقی بشه...مگه سوالی هم مونده که بپرسه!!
آیا لازمه اگر متوجه شدم که نظرش روی من اوکیه، در مورد فاند باهاش صحبت کنم؟؟
سپاس