01-02-2012, 06:13 PM
من چون ایران نیستم نمی تونم از این نظر بگم که برای کسی که تو ایران هست کدوم بهتره
اول از همه فکر کنم تلفن خط ثابت بهترین باشه(یه کارت بین المللی بگیرید و زنگ بزنید بهشون-نهایت 45 دقیقا یه ساعت طول میکشه)
ولی با دوستان که تو ایران و این ور و اون ور(خارج از ایران) صحبت می کنم به نظرم اولین گزینه مخصوصا برای کسایی که از خط ثابت نمیخان استفاده کنن فکر کنم یاهو و بعد گوگل تالک خوب باشه...
اسکایپ معمولا نویز بیشتری از اوو داره...
وب کم هم نیازی نیست...صداتونو میخان بشنونن..همون کافیه
اول از همه فکر کنم تلفن خط ثابت بهترین باشه(یه کارت بین المللی بگیرید و زنگ بزنید بهشون-نهایت 45 دقیقا یه ساعت طول میکشه)
ولی با دوستان که تو ایران و این ور و اون ور(خارج از ایران) صحبت می کنم به نظرم اولین گزینه مخصوصا برای کسایی که از خط ثابت نمیخان استفاده کنن فکر کنم یاهو و بعد گوگل تالک خوب باشه...
اسکایپ معمولا نویز بیشتری از اوو داره...
وب کم هم نیازی نیست...صداتونو میخان بشنونن..همون کافیه
(01-02-2012, 05:43 PM)ice نوشته: نرم افزاری رو انتخاب کنید که احتمال قطع شدنش کمتر باشه، من به خاطر مشکلات فراوان اسکایپ از تلفن استفاده کردم (گزینه دیگه ای ندادند) ولی قبل از مصاحبه گروه مصاحبه نگران کیفیت تماس بودند چون ظاهرا اونا تجربه خوبی از تلفن خارج نداشتند، اگر مجبور نیستید تلفن استفاده نکنید.
(01-02-2012, 05:51 PM)amirhossein.gh نوشته: خوب حالا به نظر شما از کدومشون استفاده کنم بهتره؟
به نظرتون گوگل تاک چه جوریه؟
میشه اگه کسی راحع به این نرم افزارا اطلاعاتی داره بگه چون میخام به استاده نهایتا تا امشب بگم کدوم رو استفاده کنیم
ممنون
راستی نهایتا باید برم وب کم بخرم؟ چون ندارم !