08-06-2012, 09:02 PM
بالاخره اسکایپ رو ست آپ کردم و خوشبختانه مصاحبه ی سوم (اولی با یه دانشگاه دیگه، دومی با همین استاد که تو چند پست قبل شرح حالش رو نوشتم) با اسکایپ انجام شد. برخلاف مصاحبه ی قبل که تلفنی با همین استاد به مدت 35 دقیق همراه با سوالات علمی متعدد برگزار شد این یکی مدت زمانش کم (20 دقیقه) بود و بیشتر استاد داشت از پروگرام و پروژشون توضیح میداد. دوتا سوال هم پرسید. اولش پرسید این Proposal ی که دادی یکی از مقالاتت بود؟ براش توضیح دادم بله، ولی ایده ش میتونه برای کارهای شما اجرا بشه. توضیح اینکه این پروگرام پروپوزال میخواستن و من به خاطر کمبود وقت یکی از working paper هامو که ایدش میتونست تو پروژشون استفاده بشه رو به جای پروپوزال فرستادم (واقعا نمیدونم این کار تاثیر مثبت داره یا منفی!) ولی ازم تشکر کرد که باش honest بودم. بعد پرسید پروژمون اکتبر شروع بشه میتونی بیای؟ گفتم بله مشکلی ندارم.(توضیح:با یه دانشگاه دیگه که مصاحبه داشتم این سوالو ازم پرسید که دوماه دیگه میای گفتم نه! 3-4 ماه دیگه. که نتیجه این بود یه هفته بعد ایمیل ریجکتش اومد!). بعد شروع کرد در مورد پروژشون توضیح داد و گفت 3 نفر short لیست شدید که در بدبینانه ترین حالت 1 نفر و در خوش بینانه ترین حالت 2 نفر پذیرش میشن. منم گفتم پس شانس پذیرشم در حالت مینیمم 33% هست؟ کلی خندید و اخرش پرسید شما سوالی نداری؟ من گفتم که پوزیشن اولی که اپلای کردم با این پروژه که گفتین فرق میکنه. ایا از نظر مراحل قانونی دانشگاه ایرادی به وجود میاد؟ گفت اینجا یه خورده بی نظمه از این نظر مشکلی نیست منم گفتم ایران از اونجا هم بی نظم تره زد زیر خنده. مصاحبه تموم شد و هفته ی بعد قراره یه سری فرم هارو در مورد پروژه ی جدیدشون برام ایمیل کنه. این هفته یه مصاحبه ی دیگه هم با یه دانشگاه از یه قاره ی دیگه دارم که نتیجشو مینویسم!