مایک عزیز بهترین راهنمایی رو به شما کردن
شما به این تاپیک و پست های تجربیات دوستان نگاه کنید تا ببینید چگونه از پس مصاحبه بر بیایید.مصاحبه ها رو جدی بگیرید مخصوصا وقتی که کانادا/اروپا باشه
کیفیت اینترنت ممکنه بد باشه ولی کارتون رو راه میندازه ولی برای احتیاط شماره تلفن خودتونو رو بهش بدید و شماره تلفن اون رو هم داشته باشید+ کارت تلفن بین المللی یا 020 و اینجور سیستم ها- با تشکر از ahmadpashaei جهت یادآوری
شما به این تاپیک و پست های تجربیات دوستان نگاه کنید تا ببینید چگونه از پس مصاحبه بر بیایید.مصاحبه ها رو جدی بگیرید مخصوصا وقتی که کانادا/اروپا باشه
کیفیت اینترنت ممکنه بد باشه ولی کارتون رو راه میندازه ولی برای احتیاط شماره تلفن خودتونو رو بهش بدید و شماره تلفن اون رو هم داشته باشید+ کارت تلفن بین المللی یا 020 و اینجور سیستم ها- با تشکر از ahmadpashaei جهت یادآوری
(20-09-2014, 08:20 AM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
دوستان یکی از اساتید در جواب ایمیل من (بعد از ارسال مدارک )نوشتند:
I was wondering if you’d be available to chat on skype sometime next week.
Please let me know when is a good time.
من هنوز مصاحبه نکرده کلی استرس دارم.سوالی که برام پیش آمد اینه که این مصاحبه واقعا به صورت چت خواهد بود؟یا ممکنه به تلفنی هم ختم بشه؟
(20-09-2014, 08:43 AM)'atefeh_J' نوشته: جناب مایک:
خیلی ممنون از پاسخ خوبتان
من خودم با اسکایپ مشکلی ندارم ولی سرعت اینترنتم فکر کنم مشکل زا باشه. من تو ایران هم که با دوستانم با اسکایپ صحبت میکنیم ، کیفیت صدا واقعا مشکل داره. از این جهت گفتم