09-08-2015, 05:46 AM
(09-08-2015, 05:37 AM)amir_varasteh نوشته: سلام.
من برای یک استاد در انگلیس CV فرستادم.
بعد چند روز ازم Transcript لیسانس و ارشدم و مقالم رو خواست.
منم براش فرستادم + یک SOP و خلاصه تز ارشدم.
حالا ایمیل زده که مدارکم رو خونده و میل خواد باهام اسکایپ کنه.
حالا خواستم ببینم نظرتون چیه؟ الان کجای کار هستم؟ تو انگلیس روال کار چطوره؟
من هنوز اپلای هم نکردم. فقط با استاده در همین حد ایمیل بازی کردم!
متشکرم.
الان جای خوبی هستین! این نشون میده که به سابقه و کارتون علاقه مند شده. تجربه از مصاحبه ها ( با اساتید آمریکا و کانادا البته) این رو بهم میگه که در مرحله مصاحبه بیشتر هدف دونستن برنامه ها و هدف هاست.
توصیه من اینه که اولا به همه مقالات و SOP تون کاملا مسلط باشین. میدونم هستین ولی باز تمرین کنین که خیلی خیلی مسلط باشین. متن هاش رو هارد کپی کنار دستتون داشت باشین. مقالات اخیر استاد که مرتبط هست رو بخونین اگه بتونین یه ایده ای یا نظری دربارشون بدین که عالیه اگرم نشد همین که بخونین بگین علاقه مند شدین خوبه.
اگه استاد با استاد دیگه ای lab مشترک دارن یکم کارای کل lab رو بررسی کنین. باید یه کلیاتی از همه چیز حتی از دپارتمان مربوطه بدونین. اگه واقعا دانشگاه و استاد مورد علاقه تون هست باید همه این ها رو نشون بدین و اشتیاق تو صداتون موج بزنه.
برای سوال چرا این دانشگاه/ چرا این lab آماده باشین که خیلی احتمالش زیاده!
تو مصاحبه اول فکر کنم درباره پول حرف نزنین بهتر باشه ولی اگه پرسید بگین که فاند برام مهمه (اگه هست)
مهارت زبانتون رو هم احتمالا بخواد بسنجه. سوالات روتین درباره دانشگاهی که درس خوندین و واحد هایی که گذروندین و ربط داره رو کاملا مسلط باشین که بدونه زبانتون خوبه.
تاکید می کنم به نکاتی که تو CV ,SOP نوشتین کاملا مسلط باشین طوری که وقتی حرف میزنین دربارش انگار دارین به فارسی توضیح میدین انقدر مسلط
موفق باشید