کد 212 به مجموعه ای از دلایل رد ویزا اشاره می کنه و می بایست جزئی تر اشاره کنید. مثلا 212 -a - 6 - c مربوط به ارائه اطلاعات غلط یا تقلبی در زمان مصاحبه میشه ولی میتونه شامل misrepresentation هم بشه (مثلا ممکنه قبلا به صورت غیر قانونی در آمریکا مونده باشین یا اخراج شده باشید و مواردی از این دست). در این صورت می بایست برای بار دومی که اقدام می کنید توضیحات قانع کننده ای داشته باشید که نشون بده اگر هم اشتباهی صورت گرفته سهوی بوده و شما از اون آگاهی نداشتین.
همونطور که گفتم باید شماره دقیق بندی که باهاش رد شدین رو اشاره کنید. ایشالا که مشکل خاصی نیست.
همونطور که گفتم باید شماره دقیق بندی که باهاش رد شدین رو اشاره کنید. ایشالا که مشکل خاصی نیست.
(22-04-2015, 05:33 PM)'parya33' نوشته: ببخشید من احتیاج به راهنمایی دارم ، من یکبار ریجکت شدم با کد 212 ، همسر آمریکایی دارم و دو بچه امریکایی، نمی فهمم چرا به من این کد رو دادن، تصمیم دارم اینبار از دوبی اقدام کنم به نظرتون ممکنه ار دوبی ویزا بدن؟ البته اقامتی هست ممنون از کمکتون
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -