29-02-2016, 03:07 AM
سلام خسته نباشید
من 23 ساله هستم و در دوران عقد به سر میبرم
پدر و مادرم هم تقریبا 6 ماهه که از هم طلاق گرفته اند
من یه برادر 21 ساله دارم و یک خواهر 9 ساله
مادرم ناراحتیه قلبی دارد و انژیو شده است و ناراحتی اعصاب شدید هم دارد که موجب فراموشی چند ساعته مادرم می شود و قرص های اعصاب مصرف میکند و در بیمارستان روانپزشکیه میمنت در تهران هم بستری شده و پرونده دارد . . چند روزی هم هست که دو تا عمل در قسمت دیسک 3 و 4 و تنگی کانال ستون فقرات انجام داده است
من خودم هم دانشجوی ترم اخر در رشته مدیریت صنعتی هستم
میخواستم ببینم من میتوانم از معافیت کفالت استفاده کنم
برادرم 21 ساله است و ناراحتی اعصاب دارد . حتی به خاطر خودکشی به کما رفته . و خیلی زود عصبانی میشه . درسشم ول کرده و مشمول میباشد . حتی عصبانیت به حدی میرسه که خودشو با چاقو میزنه البته بروی دستاش . و حیلی با مادرم بحث و دعواهای شدید میکنه حتی به زدن همدیگه هم میرسن
میخواستم ببینم با این شرایط من میتونم معافیت کفالت بگیرم . چون هم باید سر کار برم و خرج همسرمو مادرمو بدم هم باید از مادرم نگهداری کنم و اینجوری خیلی سختمه که به سربازی برم
نمیدونم باید چیکار کنم
اصلا نمیتونم مادرمو دست کسی بسپارم چون موقعی که فراموشی میگیره فقط منو میشناسه
لطفا راهنماییم کنید
من 23 ساله هستم و در دوران عقد به سر میبرم
پدر و مادرم هم تقریبا 6 ماهه که از هم طلاق گرفته اند
من یه برادر 21 ساله دارم و یک خواهر 9 ساله
مادرم ناراحتیه قلبی دارد و انژیو شده است و ناراحتی اعصاب شدید هم دارد که موجب فراموشی چند ساعته مادرم می شود و قرص های اعصاب مصرف میکند و در بیمارستان روانپزشکیه میمنت در تهران هم بستری شده و پرونده دارد . . چند روزی هم هست که دو تا عمل در قسمت دیسک 3 و 4 و تنگی کانال ستون فقرات انجام داده است
من خودم هم دانشجوی ترم اخر در رشته مدیریت صنعتی هستم
میخواستم ببینم من میتوانم از معافیت کفالت استفاده کنم
برادرم 21 ساله است و ناراحتی اعصاب دارد . حتی به خاطر خودکشی به کما رفته . و خیلی زود عصبانی میشه . درسشم ول کرده و مشمول میباشد . حتی عصبانیت به حدی میرسه که خودشو با چاقو میزنه البته بروی دستاش . و حیلی با مادرم بحث و دعواهای شدید میکنه حتی به زدن همدیگه هم میرسن
میخواستم ببینم با این شرایط من میتونم معافیت کفالت بگیرم . چون هم باید سر کار برم و خرج همسرمو مادرمو بدم هم باید از مادرم نگهداری کنم و اینجوری خیلی سختمه که به سربازی برم
نمیدونم باید چیکار کنم
اصلا نمیتونم مادرمو دست کسی بسپارم چون موقعی که فراموشی میگیره فقط منو میشناسه
لطفا راهنماییم کنید