26-03-2012, 10:23 PM
یعنی الان کلا این قانون که پدر بالای 60 سال بازنشسته دولت برداشته شده؟
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
معافیت کفالت والدین و غیره
|
26-03-2012, 10:23 PM
یعنی الان کلا این قانون که پدر بالای 60 سال بازنشسته دولت برداشته شده؟
27-03-2012, 01:54 PM
جواب را خودم فهمیدم
الان رفتم پلیس +10 خود قانون اجرا شده همان جور که دوستان در بالا گفتن 69 سال تمام شده و قیمت وثیقه ها هم داره عوض میشه
27-03-2012, 02:10 PM
(27-03-2012, 01:54 PM)bzz نوشته: جواب را خودم فهمیدم65 یا 69؟؟ وثیقه ها قراره چقدر بشه؟؟
27-03-2012, 06:32 PM
65
امرور برادرم رفت پرسید و همانطور که دوستان گفتن از 4 فروردین داره اجرا میشه افسر چیزی نگفت به طورکلی گفت اونم داره عوض میشه اخر بدشانسیم به خدا
با سلام
من امروز گشتم سایت پلیس به لینک زیر هم اخبار سربازی رو درج می کنه به امید اینکه مشکل همه حل بشه http://www.police.ir/portal/home/default...8db36d1e55 اینقدر بعضی ها کلک بازی کردن ما رو از کفالت انداختن حالا 6 سال دیگه با ید صبر کنیم معلو نیست اون موقع شاید بگن 80 سالگی سن معافیته راستی یه سوال برای چه بیماری های پدر پرونده سازی میکنند اگه میدونید دیگه توضیح دهید تعدادی بیمار متاسفانه پدرم مبتلا هست حال نگاه کنید ببنید با این ها می شود 1.آب مروارید 2.قند 3.فشار بالا هر روز قرص میخوره (02-04-2012, 09:17 AM)hadi2050 نوشته: تعدادی بیمار متاسفانه پدرم مبتلا هست حال نگاه کنید ببنید با این ها می شوددوست من، هیچ کدوم از این مواردی که شما ذکر کردید، در این قانون برای شما حقی ایجاد نمی کند...شرایط معافیت کفالت رو که به دفعات ذکر شده از اینجا نگاه کنید ۲۳- اگر پدر یا مادری معلول باشند آیا میتوانند یک فرزند خود را معاف کنند؟ بله، مشروط بر آنکه معلولیت به تائید شورای زشکی بهزیستی و شورای پزشکی در وظیفه عمومی برسد و مشمول قبل از معلولیت فاقد غیبت باشد (منبع ). که باز هم شما در این مورد از حقی برخوردار نیستید... The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
03-04-2012, 12:00 PM
با سلام خدمت همگس وmamiجان
در اونم تاپیک گفتم دیروز رفتم نظام پرسیدم این لینک کخ دادی مال 89هست الان کفالت بی قید شرط ما65سال هست وبا قید شرط مریضی وحقنگهداری زیر65سالگی پدر ومن به اون افسر گفتم چه مریضی های رو شما حق کفالت میدید هر کار کردم نگفت فقط گفت 20 ویا 30 بندکه فقط به ما ابلاغ ماشه نام اون بیماری ها ومشکلات جسمی شما هم باید شرایط پدرتون رو بگید بعد ما بگیم که به شما تعلق میگره یا نه حال خدمت شما عزیزان کسی از 20 بند که برا نگهداری ازپدر هست آیا خبری داره که چه بیماری ها شامل میشه؟ مثلا یکیش خودش گفت که اگه قلبش عمل بشه ونیاز به مراقبت داشته باشه کفالت تعلق میگره
03-04-2012, 12:06 PM
(03-04-2012, 12:00 PM)hadi2050 نوشته: با سلام خدمت همگس وmamiجانبرادر من، شما که رفتی اونجا، از خود افسر می پرسیدی، که آیا بیماری های پدرتون جزو معافی هست یا خیر؟ بهترین شخص خود همون افسر هست!! موفق باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
فارس:
مشمولان غیرغایبی که یگانه نگهدارنده خواهر تنی خود بوده و متقاضی معافیت کفالت خواهر فاقد پدر، شوهر و یا فرزندپسرسالم باشند میتوانند برای ثبت درخواست خود به دفاتر پلیس + 10 مراجعه کنند.سردارسرتیپ سیدحمیدصدرالسادات در خصوص معافیت کفالت خواهر فاقد پدر، شوهر و یا فرزند پسر سالم گفت: از جمله شروط اصلی این نوع از معافیت، تنها مراقب و نگهدارنده سالم بالای 18 سال خواهر فاقدپدر، همسر و یا فرزند پسر سالم و همچنین غیر غایب بودن مشمولین متقاضی است.وی در ادامه افزود: در گذشته از شرایط اصلی بهرهمندی از معافیت کفالت خواهر، مجرد بودن وی و داشتن شرط سنی (تا سن 24 سالگی ) مطرح بوده و همچنین در مواردی که همسر خواهر فوت کرده و یا از همسر خود طلاق گرفته بودند احراز نیازمندی آنان به مراقبت توسط شورای پزشکی وظیفه عمومی میتوانست منجر به معافیت مشمول شود که با توجه به اصلاح موادی از قانون خدمت وظیفه عمومی شرایط مذکور از جمله شرط سنی حذف شده است.در پایان این مقام مسئول تاکید کرد: مشمولان غیرغایبی که یگانه مراقب و نگهدارنده خواهر تنی خود بوده و متقاضی معافیت کفالت خواهر فاقدپدر، شوهر و یا فرزند پسرسالم باشند میتوانند برای ثبت درخواست خود به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+10) مراجعه کنند.
به آینده اونقدر نگاه نکن که اکنون را خراب کنی...
یک نیم نگاه کافیست. (04-05-2012, 02:20 AM)MaMi نوشته:این قسمت دقیقا شرایط منه اما این تبصره کارو خراب کرده! آیا نمیشه به نحوی تحت پوشش این دو کمیته دراومد شرایط عضویت تو این نهادها چی هست |
|