06-06-2013, 05:37 PM
تاپیکی که شما اشاره کردید لیست بیماریهاست.من میخوام بدونم مراحل اداری که باید انجام بدم چیه؟توی دفترچه قسمت مدارک لازم نوشته:برگه رای شورای پزشکی.باید کجا برم و چه مدارکی باید ببرم؟
معافیت کفالت والدین و غیره
|
06-06-2013, 05:37 PM
تاپیکی که شما اشاره کردید لیست بیماریهاست.من میخوام بدونم مراحل اداری که باید انجام بدم چیه؟توی دفترچه قسمت مدارک لازم نوشته:برگه رای شورای پزشکی.باید کجا برم و چه مدارکی باید ببرم؟
12-06-2013, 12:01 PM
با سلام
من تک فرزند هستم و پدر من دارای جانبازی 5 در صد است و 2 بار عمل جراحی کمر و گردن داشتن طوری نمیتواند به شغل ازاد خود بپردازد ایشون متولد 1343 هستن .در حال حاضر من 20 سالمه و دانشجو هستم .میخوام معافیت کفالت بگیرم ایا شرایطشو دارم .لطفا راهنمایی کنید
13-06-2013, 12:31 AM
(12-06-2013, 12:01 PM)'mehranclock' نوشته: با سلام درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم
در مورد شرایط لازم برای معافیت موارد خاص، همونجوری که در اینجا (بخش ث) هم اشاره شده، پدر شما باید حداقل دارای 25 درصد جانبازی باشند. در مورد معافیت کفالت هم، با مراجعه به اینجا، متوجه خواهید شد که شرایط لازم رو متاسفانه ندارید. پیشنهاد میکنم شرایط لازم برای اخذ معافیت کفالت از طریق بهزیستی رو هم از اینجا مطالعه کنید. موفق باشید The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
13-06-2013, 11:47 AM
(13-06-2013, 12:31 AM)'MaMi' نوشته: مرسی از پاسختون.من میتونم با مدارک پزشکی و مدرک صعب العلاجی پدرم از طریق بهزیستی کاری انجام بدم .در کل با این شرایط امیدی هست
13-06-2013, 08:13 PM
(13-06-2013, 11:47 AM)'mehranclock' نوشته: مرسی از پاسختون.من میتونم با مدارک پزشکی و مدرک صعب العلاجی پدرم از طریق بهزیستی کاری انجام بدم .در کل با این شرایط امیدی هست دوست من، در بهزیستی با توجه به سابقه بیماری پدرتون برای ایشون، تشکیل پرونده خواهند داد و در نهایت شورای پزشکی نظام وظیفه در مورد از کار افتاده بودن/نبودن ایشون تصمیم میگیره.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
22-06-2013, 12:30 AM
سلام و خسته نباشی...
میشه منم راهنمایی بکننین؟ واقعا موندم چیکار باید بکنم! من دو تا داداش بزرگ دارم که هردوشون خدمت رفتن و داداش بزرگترم ازدواج کرده و یه بچه هم داره. داداش وسطی الان بیماره و بیماریش تقریبا معالجه شدنی نیست! بابام 71 سالشه و بیماری قلبی داره و قراره عمل شه! خودم هم الان 23 سالمه و مدرک لسانسمو تازه گرفتم و میخام هرچه زودتر مشغول به کار شم. چون وضع مادی خانواده چندان جالب نیست! میخواستم بدونم میتونم معافیت کفالت بابامو بگیرم؟ راهی هست؟ هرچی که به ذهنون میرسه... شما رو به خدا منو راهنمایی بکنین! ممنون
22-06-2013, 12:49 AM
(22-06-2013, 12:30 AM)'yilmaz2' نوشته: سلام و خسته نباشی... دورد و خوشامد جهت پیوستن به فروم
همونطوری که در اینجا هم ذکر شده؛ مشمول متقاضي ميبايست تنها فرزند ذكور بالاي 18 سال باشد مگر آنكه برادر يا برادران صرفا به علت بيماري قادر به نگهداري از پدر نباشند، یعنی ازدواج کردن/نکردن برادر شما، تغییری در شرایط شما ایجاد نخواهد کرد، بنابراین متاسفانه شما نمیتونید برای معافیت کفالت اقدام کنید. The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
سلام خدمت شما دوستای گرامی و عزیز...سوال و شرایط من: من تنها فرزند پسر خانواده هستم و کلاً هم تک فرزندم(چه پسر و چه دختر...همین خودم یه دونه ام!! ) با مدرک لیسانس که البته نگرفتم هنوز به خاطر سربازیم مدرکشو بهم نمیدن فعلاً و گواهی فراغت دادن فقط...
پدرم 1 بار آنفاکتوس حاد کرده و آنژیو شده و بالون زده و استند گذاشته و یکبار هم سال بعدش که میشه یعنی سال پیش دوباره 1-2 شب توی ICU خوابیدن به خاطر اینکه حالشون بد شده بود و با اورژانس بردیمشون بیمارستان و دکتر هم دید علائم شبیه دفعه قبلیشه...رفتم دنبال کارای معافیت کفالت البته به عنوان یه تیری توی تاریکی(پدرم زیر 65 سال هستش)... نظام وظیفه گفت برید فلان بیمارستان که ما هم رفتیم و اونجا بعد از گرفتن اکو و معاینه گفتن برین برای شورا...رفتیم وقت شورا گرفتیم...کمیسیون پزشکی توی اون بیمارستان برگزار شد و دکتر مدارکو نگاه کرد و اکو و اینا رو نگاه کرد و گفت که تائید کردم...و یعنی در حقیقت تائید کرد الان نامه رو...و بعدش هم یعد یه مدت که صبر کردیم بیرون از کمیسیون یه کی اومد و یه سری رو اسماشون رو خوند و گفت که تا 10 روز دیگه از نظام وظیفه پیگیری کنین... حالا اینا شرایطم بود...در ضمن والدین من هم از هم جدا شدن چندین سال پیش و الان من و پدر و مادرخونده ام هستیم توی خونه با هم..دسترسی ای هم به مادر سابق خودم ندارم... حالا سوالم اینه که حالا که تائید کردن توی بیمارستان جریان چی میشه؟ چه احتمالاتی میشه داد؟ و سوال بعدی هم اینکه مراحل بعد از این مرحله به چه ترتیب خواهد بود؟ بازم مرسی از شما و ببخشید که انقد طولانی شد
سلام به همه ی دوستان خواهش میکنم بهم کمک کنید
من تک فرزند پسر خانواده هستم 21سالمه و همین تیر ماه فوق دیپلمو گرفتم یعنی غیبت ندارم پدر من 49سالشه و یکی از کلیه هاش از کار افتاده و در اون یکی کلیه هم نارسایی وجود داره میخواستم بدونم با این شرایط میتونم معافیت کفالت بگیرم؟ اگه آره چطوری باید اقدام کنم؟
14-09-2013, 05:18 PM
با سلام و خسته نباشید من پدرم 8 ساله فوت کرده و الان در حال خدمت کردن هستم و سه برادر دارم که ازدواج کردن میخواستم ببینم میتوانم کفیل مادر شده و از خدمت معاف شوم؟ با تشکر
|
|