30-10-2013, 03:25 AM
(28-10-2013, 05:31 PM)'nitro x2' نوشته: سلام به همه دوستان عزیز...
من متولد 68 هستم . تا مهر سال 93 معافیت تحصیلی دارم. پدرم 62 سالشه و 3 بار عمل قلب کرده. 2 بار بالون و فنر قلب و 1 بار هم پیوند رگ که همین ماه بوده .الانم بیمارستان از کار افتادگی داده بهش. بیمه هم نداره . مادرمم مشکل تنفسی داره. من خونه تنهام و خرجیشونو میدم . 2 خواهر و یک برادر دارم که ازدواج کردن و بچه دارن .برادرم 31 سالشه . میخواستم بدونم راهی واسه گرفتن معافی کفالت دارم ؟ حتی تو تبصره ها .چون واقعا من دارم خرجیشونو میدم . حتی مسجد محل هم همه از این موضوع مطلعن و حاضرن نامه بدن بهم.
دوست من، شما چون برادر بزرگتر از خودتون دارید، معافیت کفالت به شما تعلق نخواهد گرفت، حتی اگر ایشون در شهر/کشور دیگه ای هم ساکن باشند. تنها زمانی شما میتونستید معافیت کفالت دریافت کنید که ایشون به دلیل بیماری و به تشخصی شورای پزشکی، قادر به نگهداری از پدرتون نبودند.
(30-10-2013, 01:52 AM)'a_aaa' نوشته: سلام
یک سوال فوری دارم
بنده 21 سال دارم حدود 4 سال هم هست پدرم فوت شده الان 1 سال هست دیگه درس را ادامه نمیدم کار میکنم
کسی دیگه ای هم که بالا 18 سال باشه ندارم خواهر یا برادر
حالا میخواستم ببینم معافیت کفالت شامل من میشه یا نه ؟
الان وارد غیبت شدم ؟
درود. شما میتونید درخواست معافیت کفالت برای مادر، برادر صغیر یا خواهرتون رو بدید. شرایط درخواست معافیت مادر رو در این تاپیک و شرایط درخواست معافیت برادر صغیر رو در اینجا و شرایط درخواست معافیت کفالت خواهر رو در این قسمت میتونید مشاهده کنید. اگر در زمانی که شرایط لازم برای دریافت هر کدوم از این معافیت ها رو داشتید، وارد غیبت نشده بودید، هم اکنون با شما مثل مشمول غائب برخورد نخواهد شد.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.