06-11-2013, 12:50 PM
به پیشنهاد Andre گرامی امکان جدیدی به سایت اضافه شده که شما رو از برخی رخدادها آگاه میکنه. این امکان جدید به صورت یک لینک با منوی باز شو در بالای صفحه و در کنار قسمت «کنترلپنل کاربر» با عنوان «آگاهسازیها» دیده میشه و عدد نمایش داده شده در پرانتز تعداد آگاهسازیهای خوانده نشده توسط شما رو نمایش میده.
آگاهسازیها به طور پیشفرض غیرفعال هستند، اما در قسمت «کنترلپنل کاربر» و از منوی «تنظیمات آگاهسازی» میتونید فعالشون کنید. شما میتونید برای رخدادهای زیر درخواست دریافت آگاهسازی کنید:
- آگاهسازی برای امتیازهای دریافتی
- آگاهسازی برای پیامهای خصوصی
- آگاهسازی هنگامی که به لیست دوستان کسی اضافه میشوید
- آگاهسازی وقتی که پستهای شما نقل قول میشود
- دریافت آگاهسازی وقتی کسی به موضوعی که شما ایجاد کردهاید پاسخ میدهد
از بین موارد بالا، آگاهسازی از نقل قول شدن پستها و همچنین آگاهسازی از دریافت پاسخ به موضوعاتی که شما ایجاد کردهاید میتونه خیلی مفید باشه و توصیه میکنم که حداقل این موارد رو فعال کنید.
امیدوارم که این امکان جدید باعث افزایش کارایی انجمن بشه.
آگاهسازیها به طور پیشفرض غیرفعال هستند، اما در قسمت «کنترلپنل کاربر» و از منوی «تنظیمات آگاهسازی» میتونید فعالشون کنید. شما میتونید برای رخدادهای زیر درخواست دریافت آگاهسازی کنید:
- آگاهسازی برای امتیازهای دریافتی
- آگاهسازی برای پیامهای خصوصی
- آگاهسازی هنگامی که به لیست دوستان کسی اضافه میشوید
- آگاهسازی وقتی که پستهای شما نقل قول میشود
- دریافت آگاهسازی وقتی کسی به موضوعی که شما ایجاد کردهاید پاسخ میدهد
از بین موارد بالا، آگاهسازی از نقل قول شدن پستها و همچنین آگاهسازی از دریافت پاسخ به موضوعاتی که شما ایجاد کردهاید میتونه خیلی مفید باشه و توصیه میکنم که حداقل این موارد رو فعال کنید.
امیدوارم که این امکان جدید باعث افزایش کارایی انجمن بشه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.