21-04-2013, 06:16 PM
(21-04-2013, 02:37 PM)'amin_mb' نوشته: دوست خوبم، خوب شد این موضوعات را گفتی من هم یادم افتاد. آخه صبح زود اون پست را نوشتم و چند قلم را فراموش کرده بودم.
1- Hybrid Control Systems: از موضوعات جدید و پرطرفدار کنترل هست و مربوط به کنترل محض و تئوری سیستم های کنترل میشه.
2- Quantom Control: از موضوعات بسیار جدید این رشته هست که از علوم بین رشته ای فیزیک کوانتوم و مهندسی کنترل
3- Nano Scale Systems: یک عنوان کلی است و بیشتر به مهندسی مکانیک فکر می کنم مربوط میشه.
4- Distributed Systems: هم یکجواری میشه فرض کرد زیر مجموعه Networked Control هاست و از جدیدترین موضوعات تحقیق کنترل هست. اکثر دپارتمان ها دارند سوییچ میشوند روی Networked and Distributed Control Systems.
5- Nonlinear Model Predictive به اندازه کافی روش کار شده است. موصوع جدید Networked Model Predictive Control هست.
شاد و سلامت باشید
امين جان اگر كسي بخواد از فيلدش به اين سمت گرايش پيدا كنه ميتوني چند كتاب رفرنس رو كه مهمه دونستنشون بگي كه پايه محسوب يمشن براي كنترل؟ ممنون و شادزي [img]images/smilies/rolleyes.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull