(21-05-2014, 11:30 PM)'amir golchay' نوشته: باسلام من دانشجوی معماریم برای ارشد میخواستم اقدام کنم ایتالیا آیا شما از این کشور و زندگی در آن رازی هستید هزینه ها چطوره با تشکردرود دوست بزرگوار؛
دوست من شما میتونید برای کسب اطلاعات یا پرسش سوالتون در مورد زندگی در ایتالیا، از این تاپیک استفاده بفرمائید، همینطور در مورد هزینه ها هم بهتره به تاپیک هزینه های کلی زندگی در ایتالیا رجوع کنید و سوالاتون رو در اون تاپیک طرح بفرمائید.
(31-08-2014, 04:33 PM)'parinaz amn' نوشته: سلام. میخواستم بدونم مدرک معماری داخلی موسسات آموزشی مثل دانش پژوهان مورد قبول دانشگاههای ایتالیا هست؟ یا حتما باید مدرک دانشگاهی داشته باشی؟
سلام دوست من؛
دوست بزرگوار، بنده متوجه ی منظور شما از "موسسات آموزشی" نشدم، اگه موسسه مورد نظر شما تحت پوشش وزارت علوم هست، خب طبیعتا مشکلی وجود نداره، منتها اگر اینطور نیست و شما اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رو دارید، لاجرم برای هر کدوم از پروسه های اپلای و گرفتن پذیرش و همینطور پروسه ی ویزا، نیازه که شما ریز نمرات و مدرک دانشگاهی مقطع/مقاطع قبلیتون رو ارائه بدید، منظور مدارک معتبری که بتونه به تائید وزارت علوم/سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برسه، نتیجتا اگر شما میخواید بعد از مقطعی که اینجا خوندید، تو مقطع بعدی و با استناد به دوره ای که اینجا گذروندید، ادامه تحصیل بدید، لازمه که این دوره ی اینجای شما مورد تائید مراکزی که عرض کردم باشه.
موفق باشید.
دوست بزرگوار، بنده متوجه ی منظور شما از "موسسات آموزشی" نشدم، اگه موسسه مورد نظر شما تحت پوشش وزارت علوم هست، خب طبیعتا مشکلی وجود نداره، منتها اگر اینطور نیست و شما اگر قصد ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر رو دارید، لاجرم برای هر کدوم از پروسه های اپلای و گرفتن پذیرش و همینطور پروسه ی ویزا، نیازه که شما ریز نمرات و مدرک دانشگاهی مقطع/مقاطع قبلیتون رو ارائه بدید، منظور مدارک معتبری که بتونه به تائید وزارت علوم/سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برسه، نتیجتا اگر شما میخواید بعد از مقطعی که اینجا خوندید، تو مقطع بعدی و با استناد به دوره ای که اینجا گذروندید، ادامه تحصیل بدید، لازمه که این دوره ی اینجای شما مورد تائید مراکزی که عرض کردم باشه.
موفق باشید.
Dream, is not what you see in sleep
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam
is the thing which doesn't let you sleep A.P.J.Abdul Kalam