(13-01-2015, 01:04 PM)'blur' نوشته:خب شما اگر در امریکا اقامت ندارید جوابش No هست.
نمیذاره No بزنم، موقع save کردن error میده...
از طرفی، همینطوری yes هم که میزنم سئوالهای دیگه میاره.
از طرفی، همینطوری yes هم که میزنم سئوالهای دیگه میاره.
معنای قسمتها و فیلدهای مختلف فرمها
|
(13-01-2015, 01:04 PM)'blur' نوشته: نمیذاره No بزنم، موقع save کردن error میده... از طرفی، همینطوری yes هم که میزنم سئوالهای دیگه میاره. (13-01-2015, 01:05 PM)'ftn' نوشته: بهرحال جوابی جز No که نمی تونید بدین! شاید اگر از برنامه خارج شین و دوباره وارد شین مسئله ارور حل شه، اگر دیدین راهی نداره یه میل به کوردینیتور بزنید. گاها یه همچین مسائلی پیش میاد
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
سلام
این سئوال دقیقا چی میپرسه؟ من دو جور معنی برداشت میکنم، ممنون میشم راهنمایی کنید.. تو سئوال استیتی که دانشگاه در اون قرار داره ذکر شده. Do you claim (for exp. ) Arizona as your state of residence?
برخی دانشگاه های آمریکای شمالی برای هزینه های تحصیل افرادی که مقیم همون ایالت باشند مبلغ کمتری می گیرند. به عبارتی سه نرخ دارند:
۱- دانشجویان خارجی ۲- مقیم های خارج از اون ایالتی که دانشگاه درش قرار داره. ۳- مقیم های همون ایالت. وقتی کسی claim کنه که مقیم اون ایالت هست می بایست برای اون تشکیل پرونده داده و شرایطش رو برآورده کنه. این شرایط هم از ایالتی به ایالت دیگه متغیر هست مثلا اگر در اون ایالت به دنیا اومده باشین یا در یک سال اخیر در اونجا کار یا زندگی کرده باشین (به عنوان یک مقیم) ممکنه شامل حالتون بشه. در هر حال به درد دانشجویان خارجی و اینترنشنال نمیخوره. ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
23-01-2015, 12:50 PM
(20-01-2015, 07:07 PM)'ftn' نوشته: سلام سلام
سوالاتی که از رزیدنتی شما در یک ایالت میپرسه مختص شما نیست که خارج اون کشورید همه رو به راحتی skip کنید. موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull
سلام دوستان,
من مدارکم واسه پلی تکنیک میلان اپلود کردم و ایمیل تاییدیه واسم ارسال شد ولی تو پروفایلم که میرم هیچ گزینه ای نیست که بدونم رونده فرایند چطوره خالیه خالیه صغحه اش!روسایت نوشته اگر مشکلی هست از پروفایل تون مسیج بفرستید ولی غیراز اگزیت هیچی تو پروفایلم نیست!از already applied هم که میرم فقط اخبار دانشگاه است... چکار کنم؟باید ریزنمراتم رو پست کنم میخام مطمین شم بدرستی اپلود شده و همه چیز اوکی هست که بفرستم... لطفا راهنمایی کنید ممنون
03-03-2015, 03:41 PM
(03-03-2015, 12:09 PM)'faeze23' نوشته: سلام دوستان, به کوردینیتور میل بزنید و راهنمایی بخواید
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد
مولانا
21-10-2015, 02:12 AM
سللام دوستان.
من دو روز پیش واسه یه دانشگاهی اکانت ساختم و الان که میخوام اپلیکیشن رو تکمیل کنم یه پیام به من میاد There is already an application created for this plan and term combination. پایین پیامم یه ok میاد.وقتی هم که روی ok کلیک میکنم برمیگرده به همون صفحه اول. من باید چیکار کنم الان? ممنون دوستان
21-10-2015, 06:28 AM
می بایست بعد از وارد کردن اسم کاربری و گذرواژه، اپلیکیشنی که قبلا ساخته بودین رو ویرایش کنید و بعد از نهایی کردن اطلاعات اون، هزینه بررسی اون رو در صورت نیاز بپردازید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
21-10-2015, 12:58 PM
من متوجه نشدم. یعنی چی؟
اصلا گزینه ای برای ویرایش وجود نداره. اول من وارد اکانتی که ساختم میشم.بعد یه صفحه راجب اطلاعات اسم و این جور چیزها میاد بعد که رو گزینه Start application میزنم این پیامو میده. لطفا بگید من چیکار کنم؟؟؟؟؟ |
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: |
2 مهمان |