13-03-2016, 09:43 PM
(02-03-2016, 09:17 PM)mahbeigom نوشته: با سلام
من رشته م نرم افزار کامپیوتر هست. توی مستر پورتال سرچ کردم و رسیدم به رشته ی web science و وقتی درباره ش خوندم خیلی خوشم اومد. ولی دانشگاهی که این رشته ارایه شده The University of Koblenz-Landau هست که خودش توی معرفیش گفته دانشگاه جوانیه و در سال 1991 تاسیس شده. به نظر میاد دانشگاه تقریبا گمنامی هست و من حتی نتونستم معلومات خوبی از این شهر بدست بیارم.
سوالم اینه ایا من باید توی مقطع ارشد کامپیوتر ساینس بخونم در یک دانشگاه با رنکینگ بهتر که اگر خواستم زمانی دکترا هم بخونم مشکلی نباشه و یا این رشته ی تخصصی توی یک دانشگاهی که تازه تاسیس هست می تونه مزیت هایی داشته باشه؟
من به لحاظ مالی در مضیقه هستم و حتی بخاطر اپلیکیشن های فی های خیلی از دانشگاه ها مجبور شدم که ازشون صرف نظر کنم. برای همین برام مهمه که در حین تحصیل بتونم کار کنم و طبق اطلاعاتی که بدست اوردم باید اون دانشگاهی که انتخاب میکنم شرایط کار با زبان انگلیسی باشه. در ضمن شهر گرونی نباشه.
افغانستانی، معدل 18 از دانشگاه آزاد نجف آباد و احتمال زیاد یک مقاله انگلیسی و امیدوارم بتونم نمره ی ایلتس خوبی بگیرم.
ممکنه بفرمایید غیر از آلمان تحصیلی در چه کشورهایی رایگان هست؟
همچنین اینکه در فیلد کامپیوتر چه دانشگاه هایی پیشنهاد می کنید که با شرایط من بخونه؟ (شهر متوسط با امکان کار در اون، تحصیل رایگان و به زبان انگلیسی، امکان گرفتن فاند)
جهانی سپاس برای وقتی که میگذارید.
@Shihan
@mahbeigom
دوست عزیز،
دوره ارشد در المان به ان کمک هزینه تحصیلی تعلق نمیگیره ، بنابراین باید خودتون هزینه زندگی رو بدهید از اونجایی که شهریه رایگان است.
در خصوص دانشگاه کوبلنز هم در ماینتز قرار گرفته و در رشته روانشناسی و علوم کامپیوتر رشد کرده البته دانشگاه معروفی نیست اما برای شروع ممکنه خوب باشه اما شما با این معدل به شهرها و دانشگاههای دیگر در المان هم میتونی فکر کنید.
دانشگاههای Sarland , Bonn و KIT در رشته علوم کامپیوتر و IT بسیار فعال هستند.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public