16-01-2018, 12:34 PM
(03-03-2012, 03:26 PM)soilman نوشته: اول از همه در مورد عنوان کلی تاپیک به نظرم
سطح کیفیت کارهای انجام شده و پژوهش ها در امریکا به نسبت به بقیه جاهای دنیا بهتره...
تک و توک پیش میاد که مثلا تو رشته هایی تو کشور خاصی تو اروپا - مثلا مکس پلانک - کیفیت مساوی یا شایدم بهتر باشه ولی در مجموع بحث کیفی و کمی پیش میاد فکر کنم قریب به اتفاق موافق این هستند که امریکا بهتره...
در مورد پروژه های نوع دوم من چنین چیزی نمی دونستم هست یا شاید تقسیم بندی به این شکل برام آشنا نیست ولی وقتی دانشجویی موضوعی رو پیشنهاد میده اگر دور اندیش باشه طبعا به بعد از پایان کارش هم توجه می کنه و فاکتورهای بیشتری رو در کارش وارد می کنه....اگر خوب مطالعه کرده باشه و به شرایط به خوبی آشنا باشه این ریسک رو می کنه و میره رو اون پروژه ی پیشنهادی(حالا خودش یا استاد) کار می کنه ولی عاقلانه همانطور که مارال گفت کار روی پروژه های تیمی هست...یه پدیده ای که بعد از خروج از ایران باهاش مواجه خواهید شد این هست که اساتید و کلا ریسرچرها سعی می کنند زیاد به زمینه های مختلف سرک نزن و معمولا یه روند مشخص رو طی می کنن....و شما اگر چیزی کار کنید که خیلی دور باشه تنها خواهید ماند...خیلی با احتیاط با شما رفتار می کنن..بر خلاف ایران که اکثرا اساتید خود را در هر زمینه متخصص می دانند...
در نهایت بهترین پروژه ها در میان مواردی که نام بردید به نظرم پروژه های صنعتی است
پیروز باشید
1. من متوجه نمیشم منظور از پروژه های صنعتی چیه . ممکنه بیشتر توضیح بدید؟
2. تو مرحله مکاتبه با اساتید اگه مثلا قید کنیم که تمایل به پروژه های از پیش تعریف شده یا مثلا صنعتی داریم چه تاثیری میذاره؟ ممکنه حمل بر این بشه که دانشجو ضعیفه و نمیتونه پروژه ای رو خودش تعریف کنه