در این تاپیک منابع مطالعاتی و نمونه سوالات آزمون GRE Chemistry را قرار دهید. چنانچه سوالی در مورد این منابع و نمونه سوالات دارید در همین تاپیک مطرح کنید.
منابع مطالعاتی و نمونه سوالات آزمون GRE Chemistry
|
GRE Chemistry Test Practice Book - by ETS - 2001
GRE Chemistry Test Practice Book - by ETS - 2002 The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
14-12-2012, 11:49 AM
مجموعه کتاب های Instant Notes برای آمادگی در آزمون GRE Subject رشته شیمی شامل کتاب های شیمی فیزیک، شیمی معدنی، شیمی تجزیه و شیمی آلی
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
09-03-2013, 11:25 PM
به نظر می رسد همه ی انچه که برای ارشد باید خواند در gre chemهموجود دارد بااین تفاوت که سوالات استانداردند[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]به هرحال برای شیمی هستهای بهتر است به کتابهای شیمی عمومی رجوع کرد
08-01-2014, 01:56 PM
سلام
یه کتابی رو توی اینترنت دیدم به اسم cracking the gre chemistry میشه روی سایت قرارش بدین؟ مرسی
01-02-2016, 02:01 AM
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
03-02-2016, 06:22 AM
REA's TESTware for the GRE Chemistry Test
07-02-2016, 08:01 AM
GRE Chemistry Test Mock Question - by ETS
GRE Chemistry Test Practice Book - by ETS - 1997 GRE Chemistry Test Practice Book - by ETS - 2000 GRE Chemistry Test Practice Book - by ETS - 2006 The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
08-02-2016, 01:29 AM
Atkins' Physical Chemistry, 8th Edition - Atkins and De Paula
Inorganic Chemistry, 3rd Edition - Miessler and Tarr Quantum Chemistry, 5th Edition - Levine The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید. |
|