13-07-2015, 07:45 PM
(13-07-2015, 06:33 PM)mohammadreza88 نوشته: سلام دوستان،
اگه ریکام طولانی باشه (در حدود 500 کلمه در یک برگ) ایرادی داره؟ بار منفی خواهد داشت؟ یا ممکنه بخاطر طولانی بودن باعث شه نخونن کلا؟!
درود
دوست من ، من تجربه چیزی که در آمریکا دیدم رو میگم. سایر دوستان ممکنه نظرات دیگری داشته باشن. خوندن رکام بستگی به استادی داره که رکام رو نوشته! بله درست دیدید!
اکثر دانشگاهها رکامی رو که از اکثر دانشگاههای غیر معتبر (من جمله خیلی از دانشگاهها در ایران) دریافت میکنند توجهی بهش ندارند، زیرا رزومه فرد همه چی رو تعیین میکنه. رکام وقتی مفهوم داره که استادی به نسبت یا کاملا شناخته شده اون رو بفرسته.
وقتی استادی که سرشناس نیست رکام رو میفرسته نهایت به اون گزینه هایی که در فرم چند گزینه ای زده میشه بسنده میکنن و به عنوان تکمیل شدن پرونده اون رو در پرونده میذارن.
مثلا چطور میشه دانشگاهی به فردی ایمیل بزنه بگه رزومت ناقصه و رکام رو بفرست. بعد اینکه رکام فرستاده شد، 3 ساعت بعد پذیرش میاد! یعنی واقعا رکام تعیین کننده میشه؟
معمولا هم رکام بهتره طولانی نباشه و نهایت دو پاراگراف نوشته میشه. بستگی به سلیقه استاد هم داره ولی همون یک برگ هم زیاد نیست نگران نباشید.
بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.