29-03-2016, 05:38 PM
در فرودگاه تورنتو اول صف كساني كه پاسپورت كانادايي دارند از سايرين جدا هست، افسري ويزا و فرمي كه در پرواز به شما داده شده رو چك ميكنه. در اون فرم مثلا قيد شده كه ميوه يا خشكبار داريد يا اينكه بالاتر از ١٠٠٠٠ دلار همراه داريد و اون أفسر هم اون مورد رو هاي لايت ميكنه و ارجاعتون ميدن به قسمتي كه مربوط به أفسر مهاجرته. در اونجا ازتون ادرس اقامت ميخواد كه اگر نداشتيد، يه فرم ميده، كه ميتونيد اون رو پر كنيد و بفرستيد يا انلاين ادرس بديد. بعد از اون أفسر، شما به قسمت تحويل بار هدايت ميشيد و بارتون رو برداشته به سمت افسر گمرك ميريد. اينجا اون ليست وسايلي كه بعدن مياريد رو ممكنه تحويل بگيرن، يا يكي يكي بر أساس مستندات وارد سيستم كنن. من اون ليست رو نداشتم و افسره گفت تا دو هفته أماده كن بيار. فرم وسائل همراه رو هم اصلن نخواست و بررسي هم نكرد چي دارم يا ندارم. خلاصه خانم سارا، نگران فرم ها خيلي نباشيد ولي اگر پول ديادتر يا خشكبار داريد مثلا إظهار كنيد. نكته جالب اين بود كه در ورود من به كانادا هيچ كس ول كأم تو كانادا نگفت :-) پس من پيشاپيش به همه كساني كه مهاجرت ميكنند خوش امد ميگم و سفر آرومي براشون ارزومندم.