17-09-2013, 02:11 PM
(23-04-2013, 12:52 AM)'sandbaad' نوشته: سلام من میخوام خودم برای کانادا درخواست بدم. عمران خوندم و سابقه کار عمرانی دارم. ولی نمره آیلتسم در قسمت رایتینگ 5.5 شده و بقیه 6 و بالاتر است و معدل کل 6 میشه. کسی میدونه آیا اداره مهاجرت این رو قبول میکنه یا نه؟
ممنون
در فهرست جدیدی که اداره مهاجرت کبک در 1 آگوست 2013 ارائه داده، رشته مهندسی عمران (و همین طور رشته مهندسی کامپیوتر) از 6 امتیاز به 12 امتیاز افزایش پیدا کرده اند و به عبارتی دیمند شده اند. برای کبک زبان انگلیسی خیلی مورد توجه نیست و در نتیجه با همین نمره هم مشکلی ندارید. در صورتی که علاقه مند بودید می توانید بقیه شرایطتان (سن، مدرک های تحصیلی دانشگاهی، میزان سابقه کار و بیمه، آشنایی با زبان های انگلیسی و فرانسه، متاهل یا مجرد بودن) را در تاپیک مشاوره برای تشکیل پرونده کبک مطرح کنید تا شرایطتان دقیق تر بررسی شود.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -