05-08-2014, 11:21 PM
(05-08-2014, 01:53 AM)'khorshid20' نوشته: بازم ممنون.یه سوال دیگه من چند سال سابقه تدریس دارم بصورت حق التدریس در دانشگاه ازاد.آیا می تونم بعنوان مدرس دانشگاه اقدام کنم؟چون جز لیست مشاغل بوده.
(05-08-2014, 10:38 PM)'M1KE' نوشته: با این حساب سابقه کار شما به اون صورت اثبات شده نیست. در سایت اداره مهاجرت اشاره شده at least one year of continuous and paid (full-time or an equal amount in part-time) work experience in a single occupation حقوق بگیر بودن و یک سال تمام وقت بودن از شرایط ش بوده. اگر به طور منظم در این سه سال هفته ای 20 ساعت کار کرده بودین میشد اون رو معادل 1.5 سال تمام وقت در نظر گرفت ولی به این شکل که ترمی 20 یا 40 ساعت بوده سرجمعش به زحمت معادل یکی دو ماه کار تمام وقت میشه.
اگر کار همسرتون در فهرست مشاغل بوده و سابقه کار کامل تری دارند بهتره ایشون نفر اصلی باشه و زبانشون رو هم بهبود بدن و بقیه مراحلی که در سایت اشاره شده رو پیش برین.
بله شغل ایشون بوده و از طرفی تدریس در دانشگاه هم داشته که دوسالش تمام وقت بوده و چند سالش حق التدریسی ولی با بیمه بوده.ولی چون زبانش کمی ضعیف تر بود فکر کردم خودم نفر اصلی باشم که با توضیحات شما قضیه منتفیه و خود همسرم باید نفر اصلی باشه.فقط نمی دونیم مهمه توی پرونده کدوم شغلش نوشته بشه؟اصلا میشه به هردوتاش اشاره بشه؟