سلام. ببخشيد من دندونپزشكم مي خوام با خانواده ام برم امريكا ولسه اقامت ايا ارنجا يه دندونپزشك ايراني مي تونه اسپانسر من بشه. اين كار شدنييه؟ و اينكه چقدو وقت و زمان اون شخص رو مي گيره و چقدر واسش هزينه داره
مهاجرت کاری پزشکان و دندان پزشکان به امریکا
|
26-04-2016, 08:53 AM
(24-04-2016, 07:44 AM)laleh582003 نوشته: سلام. ببخشيد من دندونپزشكم مي خوام با خانواده ام برم امريكا ولسه اقامت ايا ارنجا يه دندونپزشك ايراني مي تونه اسپانسر من بشه. اين كار شدنييه؟ و اينكه چقدو وقت و زمان اون شخص رو مي گيره و چقدر واسش هزينه داره متاسفانه گرفتن ویزا یا مهاجرت از طریق کار برای پزشکان یا دندانپزشکانی که از مدرکشون رو از امریکا نگرفتهاند کمی پیچیده است. مدارک پزشکی خارج از امریکا به طور مستقیم در امریکا قابل قبول نیست و شما اگر از ایران فارغالتحصیل شدهاید نمیتونید با مدرک ایران در امریکا مشغول به کار بشوید. پزشکان و دندانپزشکان باید اول برای دورههای تحقیقاتی یا آموزشی پذیرش بگیرند و این دورهها رو طی کنند تا بعد از اون بتونند در امریکا مشغول به کار بشوند. در نتیجه بحث این که دندانپزشک دیگری برای گرفتن گرین کارت اسپانسر شما بشه منتفی است. برای دندانپزشکها اطلاع دارم که شما باید یک دوره دو ساله رو در یکی از دانشگاههای امریکا بگذرونید و بعد از اون میتونید در امریکا کار کنید. در نتیجه مرحله اول گرفتن پذیرش هست. اگر این مرحله رو طی کردید و مدرک دانشگاه امریکایی رو گرفتید، بعد میتونید در امریکا مشغول به کار بشید و کارفرمای شما میتونه برای شما درخواست گرین کارت کنه.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید. چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند. |
|