02-01-2018, 08:51 PM
(02-01-2018, 07:54 PM)maria0sh نوشته: درود به همه دوستان
دوستان من چند وقته که ذهنم درگیر این مسئله شده ممنون میشم یکی منو راهنمایی کنه واقعا
من کارشناسی مدیریت صنعتی با معدل 14.82 و ارشد مدیریت صنعتی با معدل 17.43 هست
من کشور مدنظرم نروژ هست ولی ظاهرا من از ارشد به دکتری نمیتونم برم و باید دوباره ارشد بخونم
کما آن که من 29 سال سنمه و اینکه محدودیت سنی دارن!!؟(((((((
زبانمم واسه سال آینده به زودی مدرک آیلسمو میگیرم
دوستان پیشنهاد کشور کانادارو دادن که میتونم مستقیم برم دکتری
ولی واقعا سردگمم ترو خدا یکی بهم راهنمایی کنه ;(((((
نکته دیگر من از دانشگاه لیسبون پرتغال از یکی از اساتید پیشنهاد فان داشتم برای تز دکتر زمانی که دانشجو ارشد بودم ولی خب من چون هدفم از تحصیل اقامت گرفتن اون کشوره کشور پرتغال از لحاظ کاری تعریف زیادی نشنیدم ازش حالا اینم ذهنمو درگیر کرده
درود
علت اینکه گفته میشه شما ناچارید مجدد در دوره ارشد ثبت نام کنید این هست که اساتید این کشورها ترجیحشون بر اینه که از دانشجوهای ارشد خودشون که شناخته شده هستند برای دکتری انتخاب کنند و گاها اونقدر ریسک پذیریشون پایینه که با توجه به رزومه نمیتونن تصمیم بگیرن یک دانشجوی ندیده و کار نکرده رو انتخاب کنند. شما میتونید با وجود این تجربیات شانستون رو امتحان کنید اما برای اینکه زمان رو از دست ندید میتونید همزمان برای کانادا هم اقدام کنید. البته معدل لیسانستون خیلی جالب نیست و باید به شرط معدل های دانشگاه های کانادا دقت کنید و حداقل برای جبرانش روی نمره زیان جدی تر کار کنید. محدودیت سنی که من معمولا میبینم برای برخی کمک هزینه های تحصیلی هست نه برای اخذ پذیرش اون هم در دوره ی دکتری.
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull