14-01-2017, 01:49 AM
(13-01-2017, 11:41 PM)Elesaar نوشته: @automotive@Babak
ممنون از پاسخ تون
فقط من متوجه نشدم منطورتا دقیق از این که حتما این کار را بکنید چیه با توجه به متن شما منظورتون فکر کنم این بوده که کنکور بدهم و برم دانشگاه
و یه چیز دیگه من هنرستان فنی و حرفه ای درس خوندم آیا منظور شما از این که مدارک فنی و حرفه ای را قبول ندارند همین هنرستان هایی هست که زیر نظر آموزش و پرورش هستند یا این که مراکز فنی و حرفه ای که زیر نظر اداره کار هستند بوده؟
من الان توی مدرک اتمام معافیت تحصیلیم نوشته((مقطع:کاردانی پیوسته رشته:کامپیوتر-نرم افزار کامپیوتر)) الان این یعنی مدرک فنی حرفه ای حساب میشه اگه اینطوره بهتر نیست من برم یه دیپلم ریاضی فیزیک بگیرم و از طریق اون برم دانشگاه؟؟ هرچند باید 4 سال درس بخونم به جای دو سال
و سوال آخر در مورد دانشگاه هستش که یه سری دانشگاهای آزادی هستند می گویند رتبه خوبی داره مثل واحد نجف آباد اینا چطورند توی آمریکا بیشتر به دولتی ها پذیرش میدهند یا با آزاد تفاوتی نداره و یکسانند؟
اون صفحه را من قبلا دوبار مطاله کردم ولی چیز دستگیرم نشد فقط یه آقایی توی صفحه دو پست 19 در مورد همین رشته تکنولژی نرم افزار سوال کرده بودند که کسی جوابی نداده
میشه شما هم در این مورد نظرتون را اعلام کنید ممنون میشم
من هم رشته کامپیوتر هستم و می خواهم برای ادامه تحصیل پذیرش یکی از دانشگاه های آمریکا بشم شرایط را توضیح دادم
اگر هم واقعا نیاز باشه میتونم یه دیپلم ریاضی فیزیک بگیرم و از طریق اون برم دانشگاه ولی دانشگاه عالی نمی تونم برم نه ناپیوسته نه پیوسته با ریاضی فیزیک
If you think education is expensive try ignorance
Derek Bok