06-12-2014, 10:36 PM
(06-12-2014, 10:23 PM)'M1KE' نوشته: من ابتدا یک پاسخ کلی در مورد پذیرش گرفتن از موسسه های تحقیقاتی میدم و بعد به سوال شما به طور خاص جواب میدم.ممنون از توضیح خیلی خوبتون. من به فعالیت در دانشگاه تمایل بیشتری دارم. اما بحث نیروگاه های خورشیدی و انرژی خورشیدی در کنار مسائل علمی به همین اندازه یا بیشتر نیاز به کار عملی هم داره.
انتخاب بین پذیرش گرفتن از این نوع موسسه های تحقیقاتی و دانشگاه ها به هدف نهایی شما بستگی داره. اگر به کار در محیط آکادمیک دانشگاه ها و هیئت علمی علاقه داشته باشید طبیعتا گرفتن پذیرش از دانشگاه های معروف که مدرک هاشون شناخته شده تر هست راه رو برای موفقیت آکادمیک شما در محیط های دانشگاهی هموارتر می کنه. منتهی اگر در نهایت قصد کار در صنعت و خارج از دانشگاه رو داشته باشید تحصیل در دانشگاه یک واسطه و ابزار میشه و از این جهت اگر شما بتونید از ابتدا در چنین موسسه های تحقیقاتی مشغول بشین به شکلی میانبر زدین و به هدف اولیه تون زودتر رسیدین. البته اینکه با چه مدرک دانشگاهی هم وارد این موسسه ها بشین روی حقوق و جایی که ازش شروع می کنید کمی تاثیر می گذاره ولی در کل وقتی هدف کار در چنین جاهایی باشه وقتی فرصتش فراهم شد نباید دست دست کنید. شما وقتی هدف بلند مدت تون رو تعیین کردین می تونید بین این انتخاب راحت تر تصمیم گیری کنید.
در مورد شرایط خاص شما، این موسسه رو من نگاه کردم حدود 1300 کارمند داره و بزرگترین مرکز پژوهشی در زمینه کارهای انرژی های تجدید پذیر در اروپاست. بنابراین اگر بتونید در اون مشغول بشین به نظرم خیلی خوبه و هدف خیلی از فارغ التحصیلان رشته هایی که به شکلی به انرژی های تجدیدپذیر مربوط میشه کار در چنین شرکت هایی ست. فقط من خیلی مطمئن نیستم که با پیشینه علمی و کاری شما که مربوط به مهندسی پزشکی بوده به راحتی شما رو قبول کنند و همین طور برای موفقیت در آلمان و در کل در کشورهای اروپایی در نهایت نیازمند دونستن زبان خودشون هم خواهید بود. اگر دوره ای چیزی برگزار می کنند می تونید به صفحه نیازمندی هاشون مراجعه کنید ببینید شرایطشون چی هست و به فردی که مسوولش هست ایمیل بزنید و در این مورد ازشون سوال کنید.
در اینجا می تونید اسم حدود 200 دانشگاه های اروپا رو که رشته های انرژی های تجدید پذیر دارند رو پیدا کنید.
مسله ی زبان آلمانی هم برام کاملا روشن شده که باید یاد بگیرم و حتما یاد میگیرم.
در کل الان مسله ی من اینه که تا جایی که من دیدم دانشگاه ها بصورت کلی انرژی تجدید پذیر شامل باد و زمین گرمایی و خورشید و ... گار میکنن. و اختصاصی از اول روی یه چیز کار نمیکنن. این یکم مسله ساز هستش. و از طرفی هم مدرک ارشد و دکتری دراین موسسه تحقیقاتی به چه شکلی هست و شنیدم که از طرف یک دانشگاهی موسسات مدرک میدم که نتونستم بفهمم از چه دانشگاهی هست مدرک این موسسه.
در بحث مدرک کارشناسی و نیاز دانشگاه و ... باید بگم که تا جایی که من تونستم از این موسسه بفهمم این بود که مهندس برق میخوان.و دروس ما هم با برق تفاوت چندانی نداشت. همون مدار و الکترونیک و ماشین رو ما هم خوندم. تفاوت تنها در دو تا سه درس هستش. که خب نمیدونم قبول میکنن یا نه.
باز هم ممنون از شما. و ممنون میشم بیشتر راهنمایی بفرمایید.