04-10-2016, 07:24 AM
(04-10-2016, 03:19 AM)mohsen fj نوشته: سلام دوست عزیز یکمی پاسختون گیج کننده است اگه میشه یه تعریف کلی از ویزای توریستی آمریکا بفرمایید ممنون میشم چون اکثر پستهارو که پاسخ دادید خوندم کسی که برای دیدار اقوام نزدیک درجه یک بخواد اقدام کنه ندیدم و در مورد دعوتنامه از دوست و اقوام درجه 2 مثل عمو و دایی و اینها من هم شنیدم هم تا حدودی مطمئنم این افراد بخاطر اینکه میتونن زمینه عدم بازگشت برای متقاضی رو فراهم کنن فاکتور منفی محسوب میشه برای همین هم به متقاضی ها توصیه میکنن اگه ازشون سئوال شد بگن اقوامی ندارن من چند تا از دوستام هم که ویزا گرفتن همینو گفته بودن و سئوال قبلی من بیشتر میخواستم در مورد اون درخواستای ویزای کانادام بدونم که ایا میتونه برام مشکل ساز بشه ؟ ممنون از پاسختون
افراد زیادی هستند که برای دیدار خانواده درجه یک به امریکا سفر میکنند. مثلا پدر و مادرها که برای دیدار فرزندشون سفر میکنند یا خواهر و برادرها. پدر و مادرها بیشترین مواردی هستند که من دیدم میتونند ویزای توریستی بگیرند. خواهر و برادرها هم بستگی به شرایطشون ممکنه بتونند. سفر برای دیدن اقوام درجه دو و سه چندان دلیل قانع کنندهای برای سفارت نیست و همون طور که گفتید احتمالا گرفتن ویزا چندان بالا نیست.
نگرفتن ویزای کانادا به نظر من مشکلساز نخواهد شد، مگر این که سفارت کانادا دلیل خیلی خاصی برای رد ویزای شما ارائه کرده باشه یا ایرادی در پرونده شما بوده باشه که هنوز به قوت خودش باقیه و میتونه برای ویزای امریکا هم مشکل ایجاد کنه. اگر هیچ کدوم از این موارد نبوده و سفارت کانادا بدون ارائه دلیل مستندی به شما ویزا نداده، جای نگرانی نداره.
«ارزش زندگی میتواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسانهایی که در موقعیت پایینتری از وی قرار دارند، اندازهگیری شود.» --Bill Strickland
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمیدونید سوالتون رو کجا بپرسید، سوالتون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.