(13-01-2017, 12:39 AM)Forcement نوشته: سلام و درود،من ميخوام براي ويزاي توريستي امريكا اقدام كنم.هدفم ديدار با خواهرم تو امريكا،ديدن ديزني لند،هاليوود،لاس وكاس،و يه جشنواره موسيقي هستش تو لس انجلس،ضمنا قصد موندن ندارم زيرا تو شركتي كه مشغولم،اموال زيادي بصورت امانت در اختيارم هست كه بابتشون تعهد محضري دادم،اكه برنكردم ضامنم تو دردسر ميفته،سند زمين،كواهي اشتغال بكار،سابقه ٧سال بيمه،تمكن مالي هم دارم،ولي مجردم و سابقه شينكن هم ندارم،به نظر شما شانسي دارم؟و اينكه خواهرم ٢سال ديكه ميتونه برام تقاضا بده،اكه در مورد ديدار با خواهرم بكم،امتياز منفي ميشه؟اكه نكم متوجه ميشن؟ممنونم و خسته نباشيد
بارها گفته شده احتمال ویزا گرفتن اونم توریستی کم هست شما تمام اون مدارک که وابستگی نشون میده رو ببر و همچنین به نظر من خواهرتون برات دعوت نامه بفرسته این نظر من هست هر چقدر راستگو تر باشید در نهایت به نفعتون تمام میشه.
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.