15-12-2016, 06:11 PM
(15-12-2016, 03:54 PM)mohsen fj نوشته: ولی در کل من فکر میکنم با اومدن آقای ترامپ برخلاف تصور خیلیها شرایط صدور ویزا از حالت فعلی خیلی بهتر بشه چون دولت فعلی امریکا برخوردش با موضوع ویزا با مردم عادی ، کاملا سیاسیه ولی ایشون هم یه بیزنس من و اهل گفتگوئه.
ویرایش شده توسط مدیریت فروم
لویی شانزدهم آخرین پادشاه فرانسه قبل از انقلاب کبیر وقتی در سال 1792 از پادشاهی برکنار شد هنوز اختیارات زیادی داشت از جمله انتخاب شهردار پاریس. در واقع در ابتدای کار طیف وسیعی از انقلابیون وجود داشت که همگی طرفدار لغو سلطنت هم نبودند.
در مقابل عده از تندروترین مخالفان سلطنت، گروه ژاکوبن ها بودند که در مجلس همیشه سمت چپ می نشستند (اصطلاح جناح چپ برای افکار رادیکال ریشه در همین مساله داره)
لویی بعد از مشاوره با اطرافیانش تصمیم گرفت کلید شهرداری پاریس را به یکی از ژاکوبن های تندرو بده با این استدلال که مردم به زودی با افکار و اعمال این تندروها از انقلاب دلزده می شن و دوباره به سلطنت متمایل!
نتیجه اما برای لویی فاجعه بار بود. ژاکوبن ها لویی را محاکمه و به مرگ با گیوتین محکوم کردند. حتی یک نقشه فرار که برای لویی و خانوادش به خوبی طرحریزی شده بود به دلیل اشراف ژاکوبن ها به کاخ محل نگهداری لویی و دروازه های شهر ناکام موند.
بر خلاف این واقعه تاریخی ما که در روی کار امدن این آقا نقش نداشتیم اما امیدوارم حداقل گردنمون از دست این بیزینس من! در امان بمونه.