10-09-2014, 12:40 PM
(07-09-2014, 09:27 AM)'Elmira98' نوشته: عجــــــــــــب! دوست محترم يعني الآن چون بنده خيلي دلتنگم و وابسته خانوادمم به لحاظ اجتماعي مشكل دارم؟!!! عجبا!
به لحاظ روانشناختي آدم قبل از ورود به يه جو ناآشنا يه مقدار استرس و ترس داره كه اون طبيعيه و تا بخواد با محيط جديد سازگاري پيدا كنه زمان ميبره .
من خودم هم به آشنايي به فرهنگهاي مختلف علاقه دارم هم جوامع مختلف ولي اين دليل نميشه بگيم چون از نظر روحي خيلي وابسته ايم تو غربت لنگ مي مونيمو قفل ميكنيم. خو يكي مثل شما بال بال ميزنه يكي مثه ما كه بال نداريم تاتي تاتي ميره اما ميره!
بعدم اين قضيه در مورد خانما فــــــــرق ميكنه ! -_-
سلام
نگرانی شما بی مورد هست. خیلی زود خواهید یافت که دنیا و ترس ها و اضطراب ها اونها نیست که به شما اموزش دادند. تجربه چیز دیگه اییه. و قطعا کسی که توان تجربه نداشته باشه اصلا در این مسیر نمیره. پس به خودتون مطمئن باشید. آسون نیست ولی یه دوره پیک داره که زود تمام میشه. وابستگی نشون از عاطفه و درجه انسانیت یک فرد داره نه ضعف اون و لاجرم هر کسی خودش رو بی عاطفه تر معرفی کنه یا نشون بده قطعا در درون به اونصورت نیست. اتفاقا این اشخاصی که نمیتونن عاطفه رو بروز بدن در خطر بیشتری هستند.
شادزی
نگرانی شما بی مورد هست. خیلی زود خواهید یافت که دنیا و ترس ها و اضطراب ها اونها نیست که به شما اموزش دادند. تجربه چیز دیگه اییه. و قطعا کسی که توان تجربه نداشته باشه اصلا در این مسیر نمیره. پس به خودتون مطمئن باشید. آسون نیست ولی یه دوره پیک داره که زود تمام میشه. وابستگی نشون از عاطفه و درجه انسانیت یک فرد داره نه ضعف اون و لاجرم هر کسی خودش رو بی عاطفه تر معرفی کنه یا نشون بده قطعا در درون به اونصورت نیست. اتفاقا این اشخاصی که نمیتونن عاطفه رو بروز بدن در خطر بیشتری هستند.
شادزی
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull