(10-09-2014, 12:40 PM)'Simon2007' نوشته:سلام
نگرانی شما بی مورد هست. خیلی زود خواهید یافت که دنیا و ترس ها و اضطراب ها اونها نیست که به شما اموزش دادند. تجربه چیز دیگه اییه. و قطعا کسی که توان تجربه نداشته باشه اصلا در این مسیر نمیره. پس به خودتون مطمئن باشید. آسون نیست ولی یه دوره پیک داره که زود تمام میشه. وابستگی نشون از عاطفه و درجه انسانیت یک فرد داره نه ضعف اون و لاجرم هر کسی خودش رو بی عاطفه تر معرفی کنه یا نشون بده قطعا در درون به اونصورت نیست. اتفاقا این اشخاصی که نمیتونن عاطفه رو بروز بدن در خطر بیشتری هستند.
شادزی
به نظر من این نگرانی ها برای دختر پسر متفاوته.اگه شخصی مثه المیرا خانوم میخواد اپ کنه بهتره که با یکی از دوستانش که میشناسش بره گرچه خیلی ها هم هستن که دخترن و رفتن و مشکلی نداشتن.این فقط یه راهه.
واسه پسرای حساس هم اونایی که سربازی رفتن خیلی واسشون راحت تره.یکی مثه خود من اصلا واسم مهم نبود که سربازیم کجا باشه و آخرش با مدرک لیسانس افتادم ارومیه.به هرحال خربزه ای هست که باید پای لرزش هم نشست البته برای مدتی.بعد از یه دوره دیگه عادت میکنید
واسه پسرای حساس هم اونایی که سربازی رفتن خیلی واسشون راحت تره.یکی مثه خود من اصلا واسم مهم نبود که سربازیم کجا باشه و آخرش با مدرک لیسانس افتادم ارومیه.به هرحال خربزه ای هست که باید پای لرزش هم نشست البته برای مدتی.بعد از یه دوره دیگه عادت میکنید