06-09-2014, 01:33 PM
(آخرین تغییر در ارسال: 06-09-2014, 01:34 PM توسط ahmadpashaei.)
(06-09-2014, 12:03 PM)'gandoms2h3' نوشته: سلام به همگی دوستان
یه سوال : من 4 سال سابقه کار دارم (مرتیط با رشته تحصیلیم) ولی از فقط 1/5 سالشو بیمه دارم. حالا من که فارغ التحصیل اسفند 88 هستم ، سفارت بهم گیر نمیده؟
از طرف دیگه نامه درخواست سابقه کارم رو باید ببرم بیمه. تا تایید کنن که من 1/5 بیمه دارم . حالا بیمه بهم گیر نمیده که توو نامت زدن 4 سال ولی من فقط 1/5 بیمه دارم ؟
لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
سلام. من متوجه نشدم منظور شما ادامه تحصیل هست یا مهاجرت! اگر ادامه تحصیله اصلا نیازی به این کارا نیست و ذکر مدت سابقه کار در رزومه و نهایتا اگر جای معتبری بوده همون نامه رو سربرگ شرکت که دارای مهر و امضا باشه کفایت می کنه. بازم منظورتون رو درباره ارتباط بین سفارت و گیر دادن و سال فارغ التحصیلی متوجه نمیشم.سفارت چرا و به چی گیر بده؟ اگر فکر می کنید سال خیلی زیاده که این بیشتر به دانشگاه ربط داره نه سفارت،توجیه های خوبی مثل سربازی و کار کرتبط برای کسب تجربه وجود داره که کاملا متعارفه ولی سفارت بخواد رد کنه اکثرا الکی سفسطه می کنه ولی بعضی وقتها هم درست رد می کنن تا حدی.نیازی به این همه نگرانی نیست و شماباید چیزای مهم رو رعایت کنید و بلد باشید چجوری سوالات آفیسر رو جواب بدین،بقیه با خداست.
سوال دومم مبهمه،بالاتر گفتم چرا می خواید نامه رو ببرید بیمه؟
سوال دومم مبهمه،بالاتر گفتم چرا می خواید نامه رو ببرید بیمه؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم