18-02-2015, 09:48 PM
(18-02-2015, 08:14 PM)'nox' نوشته: سلام
دوستان من قبلا سوالم رو تو این تاپیک مطرح کردم ولی کسی پاسخی نداد... !! من کلیه پست ها رو خوندم و جواب سووالم رو دقیق پیدا نکردم.. !!
من بخاطر فاصله تحصیلیم می خوام حتماا ز سابقه کارم استفاده کنم.. سابقه مرتبط... الان می خوام بدونم واسه گرفتن پذیرش از دانشگاه های آمریکا ، صرف نامه انگلیسی از محل کار کفایت داره ؟ یا سابقه بیمه می خواد ؟ دوستان به روزنامه رسمی اشاره کردند... اون هم لازمه ؟ و کلا بهتره سوالم رو اینطور بپرسم.. با شرایط من.. چه کاری الان باید انجام بدم ؟ و اگه نیاز به نامه هست، لطفا تمپلت هم ذکر کنید...
ممنون
دوست من، همین طور که در این ارسال و این ارسال اشاره کردم و طبق تجربه من، صرف اینکه شما در رزومه تون به این سابقه کاری اشاره کنید کفایت خواهد کرد و دانشگاه از من برگه ای برای این موضوع (به عنوان نامه اثبات اشتغال) نخواست. موضوع روزنامه رسمی، برای زمانی است که شما بخوای مدرک تحصیلی ات رو از طریق "سابقه کار" آزاد کنید که به مسائل مربوط به این تاپیک مرتبط نیست. پیشنهاد میکنم ارسال های مرتبط رو دوباره مطالعه بفرمائید 

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.