31-10-2018, 10:58 PM
(31-10-2018, 08:04 PM)سینا داودی نوشته: سلام آقای سام. من هم همین دانشگاه رو اقدام کردم ( البته ریسرچ مستر فاینانس) .و سوپروایزرم حتی گفت همه کارهات رو حل میکنم. اونا تافل 100 میخواستن واسه اسکولار RTPi & UPS و من تافلم 98 بود. استادم هفته پیش بهم گفت اسکولار نمیگیری درحالیکه قبلش گفته بود صحبت کردم مشکل کمبود دو نمره تافلت رو حل کردم.سلام
. من لیسانس مکانیک و فوق تو رشته MBA گرایش مالی از دانشگاه تبریز دارم. یک مقاله ، تافل 98 و جی آر ای کوانت 167 و وربال 149.
الان می خوام ببینم چیکار کنم؟ یک سال و نیم هست تو این مسیرم. تا حدودی دلسرد شدم که نمیتونم پذیرش با فاند بگیرم. آمریکا که اصلا حرفشو نزنید. اروپا سخته و دکتری سه ساله. پروپوزال ندارم و فقط به استادها ایمیل میزنم.حتی ریسرچ مستر ها رو هم اقدام کردم ( انگلستان. هلند. فرانسه. استرالیا. نیوزیلند) احساس میکنم این همه تجربه شما خیلی به من کمک میکنه. متاسفانه پیغام به صورت خصوصی هم نمیشه به شما ارسال کرد. صحبت با شما خیلی میتونه موثر باشه.
متشکرم،
سینا
دوست عزیز
رشته فایننس بیس قوی اقتصاد و ریاضیات می خواهد متاسفانه بکگراند شما مثل من برای دکتری فیننس مناسب نیست فوق لیسانس شما مثل من فوق مالی حساب نمی شود و متاسفانه تنها راه حل خواندن مستر دوم در فایننس و یا رشته مکانیک و بعد دکتری اغدام کردن هست
پیشنهاد نمی کنم وقت و انرزی خود را طلف کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]