14-09-2016, 12:41 PM
(24-08-2016, 01:03 PM)mick61n نوشته: سلام و ممنون از پاسختونبا سلام
فکر میکنید بعد از چه مدت زمان خوبی باشه؟
الان هم در حال گرفتن شینگن مجدد هستم که بعد از ریجکتی ها کمک خواهد کرد، شاید برای بار بعدش هم درخواست مالتی کنم، البته تو فکرش هستم سری بعد رو از فرانکفورت اقدام کنم که شما میفرمایید خیر!
کانادا هم خواستم بزنم، چون به نظر من منطقیتر از امریکا مدارک بررسی میشه، که اونم انگار از امریکا استعلام میگیره و وابسته به هم هستند
در مورد سه تا سفارتی که فرمودید فقط دبی میمونه چون ترکیه و ارمنستان خیلی وقته زمانهاشو بسته، که بعد از یک سری تغییرات اقدام کنم
شرایط هم براتون خصوصی ارسال میکنم
سال گذشته من به همراه همسر و دختر 8 ساله ام به سفارت آنکارا رفتیم برای ویزای توریستی آمریکا که متاسفانه ریجکت شدیم امسال من به تنهایی برای کانادا اقدام کردم و به من مولتی 5 ساله دادن و تصمیم گرفتم از سفارت ونکوور برای آمریکا دوباره به تنهایی اقدام کنم و متاسفانه دوباره ریجکت شدم و باز مشکل تای رو اعلام کردن با اینکه من 14 سال سابقه کار دارم و فرزند و همسرم ایران بودن و می خوام بگم که متاسفانه فایده ای نداره و بهتره اقدام نکنید اتفاقا شاید این پیگیری زیاد براشون جای تعجب داشته باشه ما حتی ویزای شینگین هم داشتیم ولی خوب نشد و چرا نمیدونم با اینکه کانادا به من ویزای 5 ساله داد و اینکه هر دوبار حتی یک برگ هم از من نخواستن.ما که دیگه اقدام نمیکنیم.